Emanet dizisi hafta içi her gün yayınlanan yeni bölümleri ile sürüyor. Dizinin merakla beklenen 125. Bölümü Cuma günü ekranlarda olacak. Türk yapımında heyecan kaldığı yerden devam edecek. Başrollerini Yaman Kırımlı rolü ile Halil İbrahim Ceyhan ve Seher Kırımlı rolü ile Sıla Türkoğlu’nun paylaştığı dizide heyecan giderek tırmanıyor. Yusuf’un velayetini alabilmek ve onun sosyal hizmetler tarafından alınmaması için formalite bir evlilik yapan Seher ile Yaman arasındaki yakınlaşma giderek artıyor. Dizinin 125. bölümünde Yaman, Seher ile birlikte balayı hazırlığına başlayacak. Yaman ve Seher arasında bir türlü konuşulmayan ve ertelenen konuşmanın sonunda yapılıp yapılmayacağı da dizinin yeni bölümünde ortaya çıkacak. Balayı için eşyaları hazırlamaya başlayan Seher, birlikte kalacakları odanın fotoğraflarını görüp heyecanlanacak. Yaman ile baş başa kaldığında neler yaşanacağı konusunda heyecan yapan Seher, diğer taraftan ise Yaman’a olan hislerini gizli yaşamaya devam edecek. Yaman Kırımlı ise Seher ile birlikte çıkacakları yolun mutlu bir yola gireceği konusunda emin olacak. İkili birlikte balayına giderken, yolda birbirlerini daha iyi tanıyacaklar. “Korkma artık, yolumuz uzun. Birlikte gideceğimiz çok yol var daha birlikte” sözleriyle umut veren Yaman Kırımlı’ya karşı Seher de elmayı ikiye bölüp yarısını Yaman’a vererek cevap verecek. “Madem biz olmaya alışıyoruz, o zaman yarısı senin” diyen Seher, bu sözleri ile Yaman’ı daha da cesaretlendirecek. Emanet 125. Bölüm fragmanı özeti Kanal 7’nin sosyal medya hesaplarından paylaşıma açıldı ve dizi severlerin beğenisine sunuldu. Emanet yeni bölüm fragmanı yine çok konuşulacak sahneleri ile ekranlara geldi. Yaman ile Seher’in çıkacağı yolculuk, hayatlarında önemli bir dönüm noktası olacak. İkili, bu yolculuk ile birlikte “biz” olmayı öğrenecekler.

Emanet 125. Bölüm fragmanı özeti izle

Emanet dizisi 125. Bölüm fragmanı özeti olan son bölüm tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Türk yapımının 125. Bölümünde Yaman, balayı planını tüm detayları ile birlikte hazırlayacak. Yaman ayrıca günlerdir ertelediği konuşmayı da yapmakta oldukça kararlı olacak. Yaman’ın Seher’e neler söyleyeceği sorusu ise dizinin 125. Bölümünde yanıt bulacak.

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti izle

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti olan 26 Şubat Cuma tanıtımı ekranlardaki yerini aldı. Kanal 7 ekranlarında 125. Bölümü ile yayında olacak dizi yine izleyicileri ekran başına kilitlemeyi başaracak.

Emanet dizisi nerede çekiliyor 2021 Emanet dizisi çekim yeri