Kanal 7 ekranlarında hafta içi her izleyici ile buluşan Emanet dizisinin 131. Bölümünde büyük heyecan yaşanacak. Emanet 131. Bölüm fragmanı özeti olan 8 Mart Pazartesi tanıtımı Kanal 7’nin ve Türk yapımının sosyal medya hesaplarından paylaşıma açıldı. Türk yapımının 131. Bölümünde Yaman, Seher’in kendisini kandırdığını düşünüp öfkeden deliye dönecek. Elbise dolabında bulunan kıyafetleri yerlere savuran Yaman Kırımlı, öfkesini kıyafetlerden çıkaracak. Seher ise büyük bir üzüntü ile çaresiz bir durumla karşı karşıya kalacak. Artık her şeyin toplanmayacak kadar dağıldığını dile getiren Yaman Kırımlı, Seher ile arasına büyük bir uçurum koyacak. Emanet yeni bölüm fragmanı özeti dizi severlerin beğenisine sunuldu. Emanet dizisinin yeni bölümünde İkbal, her şeyden habersiz bir görüntü çizmeye devam edecek ve Yaman’ın üstüne oynamayı sürdürecek. Bu konuda en büyük yardımcısı ise yine Zuhal olacak. Daha sonra Zuhal ve İkbal, Yaman ile konuşacak ve Seher’in hala konakta nasıl kalabildiğini soracak. Yaman ise Zuhal’i susturacak ve bu konuşmayı sadece bir kez yapacağını söyleyip delillerin umurunda olmadığını ve bunlara inanmadığını dile getirecek.

Emanet 131. Bölüm fragmanı özeti izle

Emanet dizisi 131. Bölüm fragmanı özeti olan son bölüm tanıtımı yayınlandı. Dizinin heyecanla beklenen yeni bölümünde Yaman’ın öfkesi ekranlara gelecek. Seher’in aleyhine ustaca hazırlanmış delilleri inceleyen Yaman, olup bitenlerin farkına varamayacak. İkbal ve Zuhal’in çevirdiği dolaplardan habersiz olan Yaman Kırımlı, bu güne kadar kendisini hiç yanıltmayan Seher’e karşı tavır alacak.

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti izle Kanal 7

Emanet dizisi yeni bölüm fragmanı özeti Kanal 7’nin hesaplarından paylaşıma açıldı. Başrollerini Halil İbrahim Ceyhan ve Sıla Türkoğlu’nun paylaştığı yapımın 131. Bölümü yine izleyicileri ekran başına kilitleyecek. Dizinin merakla beklenen yeni bölümü Pazartesi akşamı saat 19.00’da ekranlara gelecek. Yeni bölümde Yaman Kırımlı’nın gerçeklerden giderek uzaklaştığı sahneler ekranlarda yer bulacak.

Emanet 8 Mart Pazartesi özeti fragmanı izle ve oku

Türk yapımı Emanet dizisi 8 Mart 2021 Pazartesi özeti fragmanı yayına girdi. Hikayesi Nazmiye Yılmaz’a ait olan ve Karamel Yapım tarafından Kocaeli’nin Darıca ilçesinde çekimlerine devam edilen Türk dizisinin yeni bölümünde Seher’in çaresizliği sürecek. Gerçeklerin ne zaman açığa çıkacağı sorusu ise yeni bölümlerde yanıt bulacak.

Emanet 9 Mart özeti ve fragmanı için tıklayın