Kanal 7’nin çok izlenen Türk yapımlarından olan Emanet dizisi 136. Bölümü ile devam edecek. Emanet 136. Bölüm fragmanı özeti olan 15 Mart Pazartesi tanıtımı Kanal 7’nin ve Türk yapımının sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Dizinin heyecanla beklenen 136. Bölümünde Yaman Kırımlı ile Seher büyük bir tartışma yaşayacak. Bunun üzerine Yaman, Seher’i odaya kilitleyip oradan uzaklaşacak. Seher ise Yaman’ın bu hareketi ile büyük bir şok yaşayacak. Gözyaşlarına boğulan Seher’in çaresizliği 136. Bölüme damga vuracak. Emanet yeni bölüm fragmanı özeti ekranlardaki yerini aldı. Dizinin merakla beklenen yeni bölümünde Yusuf, teyzesinin yanına gitmeye çalışacak ancak oda kilitli olduğundan içeri giremeyecek. Daha sonra ise Seher, Yusuf’a kavuşacak. Yusuf “teyze sen beni artık sevmiyor musun, hiç yanımda olmuyorsun artık” diyecek. Seher ise buna karşılık “ne pahasına olursa olsun, bundan sonra senin yanından asla ayrılmayacağım” diyecek. Yaman ile yüzleşen Seher, “bundan sonra karşında bambaşka bir Seher olacak. Ne Yusuf’a olan bağımı ne de onurumu ezdirmeyeceğim sana” sözleri ile Yaman Kırımlı’ya meydan okuyacak. Yaman’ın buna karşılık ne diyeceği sorusu ise dizinin 136. Bölümünde yanıt bulacak.

Emanet 136. Bölüm fragmanı özeti izle Kanal 7

Emanet dizisi 136. Bölüm fragmanı özeti olan son bölüm tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıma açıldı. Hafta içi her gün saat 19.00’da ekranlara gelen Türk yapımının 136. Bölümünde heyecan daha da yükselecek. Temponun arttığı bir bölüm dizi severler ile buluşacak.

emanet dizisi

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti izle

Türk yapımı Emanet dizisi yeni bölüm fragmanı özeti yayına girdi. Dizinin son bölümünde Seher, büyük bir hayal kırıklığı yaşadıktan sonra toparlanacak. Yaman’a karşı duran Seher, bundan sonra daha farklı bir karaktere bürüneceğini kaydedecek.

emanet dizisi

Emanet 15 Mart özeti fragmanı izle ve oku

Emanet dizisi 15 Mart 2021 Pazartesi fragmanı özeti yayınlandı. Başrollerini Halil İbrahim Ceyhan ve Sıla Türkoğlu’nun paylaştığı yapımın oyuncu kadrosunda ayrıca Berat Yusuf Özkan, Gülderen Güler, Melih Özkaya, Tolga Pancaroğlu, Gülay Özdem, Gözde Gürkan ve Hilal Yıldız rol alıyor.

Emanet dizisi Yaman kimdir? Halil İbrahim Ceyhan nereli, kaç yaşında, sevgilisi kim, boyu kaç?