Büyük bir hayran kitlesine sahip olan ve en çok izlenen diziler arasında yerini alan Emanet dizisi 139. Bölümü ile yayında olacak. Emanet 139. Bölüm fragmanı özeti olan 18 Mart Perşembe tanıtımı yayına girdi. Dizinin heyecanla beklenen yeni bölümünde Yaman Kırımlı, Seher ile girdikleri mutlu çift rolünde zorlanmaya başlayacak. Seher ise hiç tahmin etmediği bir tehlikenin içine doğru adım adım ilerleyecek. Emanet yeni bölüm fragmanı özeti yayınlandı. Dizinin 139. Bölümünde Yaman ile Seher yine karşı karşıya gelecek. Yaman Kırımlı, Seher’e “Hakkını teslim etmem lazım, bravo, insanları kandırma konusunda çok başarılısın” diyecek, Seher ise “Asıl ben senin eline su dökemem. Çıkarın için birini evliliğe ikna edebilecek kadar usta olduğunu sen gösterdin bana “ karşılığını verecek. Diğer taraftan Seher, kaçış planı için harekete geçecek. Ragıp adında birinden yeni kimlikler edinmeye çalışan Seher, nasıl bir tehlikenin içine düştüğünden habersiz şekilde, kimlikleri temin etmek için canını hiçe sayacak. Yankesicilerle karşılaşan Seher, çantasını kaptırmamak için direnecek. Gaspçılar ise Seher’i kaçtığı yerde de takip edecek ve boş bir bina da köşeye sıkıştıracak. Seher’in peşinde olan ve onu takip eden Yaman Kırımlı ise son anda yetişecek. Heyecanın giderek yükseldiği dizinin yeni bölümünde Seher, Yaman sayesinde ölümden dönecek.

Emanet 139. Bölüm fragmanı özeti izle Kanal 7

Türk yapımı Emanet dizisi 139. Bölüm fragmanı özeti Kanal 7 tarafından paylaşıma açıldı ve izleyicilerin beğenisine sunuldu. Dizinin merakla beklenen 139. Bölümünde, oynadıkları evlilik oyunu Yaman ile Seher’i çok zorlayacak. Seher, bu zor durumdan kurtulmak ve yeğeni ile birlikte yeni bir sayfa açmak için harekete geçecek. Seher’i bekleyen sürprizler ise yeni bölümde ortaya çıkacak.

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti izle

Türk dizisi Emanet yeni bölüm fragmanı özeti yayına girdi. Dizinin 139. Bölümünde, Seher ile Yaman arasındaki uçurum giderek çoğalırken, Yaman’ın son bir hamlesi dengeleri değiştirecek mi sorusunun yanıtı ortaya çıkacak. Yaman, Seher’in başı beladayken yetişip onu kurtaracak.

Emanet 18 Mart özeti fragmanı izle ve oku

Emanet dizisi 18 Mart Perşembe özeti fragmanı dizi severlerin beğenisine sunuldu. Büyük bir ilgiyle takip edilen dizinin başrollerini Halil İbrahim Ceyhan (Yaman) ve Sıla Türkoğlu (Seher) paylaşıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Berat Yusuf Özkan (Yusuf), Gülderen Güler (Kiraz), Melih Özkaya (Ali), Gülay Özdem (İkbal) ve Hilal Yıldız (Zuhal) rol alıyor.

Halil İbrahim Ceyhan (Yaman Kırımlı) kimdir, nereli, kaç yaşında, oynadığı diziler, evli mi?