Ekranların en çok izlenen Türk yapımlarından olan Emanet dizisi 148. Bölümü ile yayında olacak. Emanet 148. Bölüm fragmanı özeti olan 31 Mart Çarşamba tanıtımı Kanal 7’nin ve Türk yapımının sosyal medya hesapları aracılığı ile paylaşıma açıldı ve dizi severlerin beğenisine sunuldu. Dizinin 148. Bölümünde Yaman Kırımlı, dedektif Salih Gürpınar’ın gönderdiği fotoğraf ile neye uğradığını şaşıracak. Seher ile ilgili gerçekleri öğrenmek isteyen Yaman, dedektifle buluşmayı kabul edecek. Aldığı fotoğrafın ardından bambaşka duygular içine giren Yaman, “Bazen bir şey olur, bir olay olur bazen ve her şey, bütün dünya değişir. Afrika’da bir kelebeğin kanat çırpışı dünyanın öte ucunda fırtınalara neden olabilir derler. Belki şimdi de aynı şey oluyordur. Bir yerde bir kelebek kanat çırpıyordur” sözleri ile hissettiklerini kelimelere dökecek.

Emanet dizisi yeni bölüm fragmanı özeti izleyicilerle buluştu. Dizinin büyük bir ilgiyle beklenen yeni bölümünde Yaman Kırımlı, gördüğü fotoğrafın etkisinden bir türlü kurtulamayacak. Seher’e büyük bir haksızlık yaptığını düşünmeye başlayan Yaman, onun hediye ettiği ve kırdığı kalemi yeniden tamir etmeye çalışacak. Büyük pişmanlık yaşamaya başlayan Yaman, bununla da yetinmeyecek ve ilginç hareketlerde bulunmaya başlayacak.

Dizinin 148. Bölümünde, kahvaltı masasında Seher’in uzanamadığı bir tabağa uzanıp ona veren Yaman Kırımlı, yine yere düşen bir şeye Seher’den önce davranacak ve alıp ona vermeye çalışacak. Seher ise Yaman’daki bu değişimin sebebini anlayamayacak.

Emanet 148. Bölüm fragmanı özeti

Emanet dizisi 148. Bölüm fragmanı özeti olan son bölüm tanıtımı ekranlardaki yerini aldı. Dizinin 148. Bölümünde Zuhal, dedektif ile konuşup onu kararından vazgeçirmeye çalışacak. “Yalvarıyorum size tekrar düşünün” diyen Zuhal, dedektiften “Boşuna yalvarmayın. Bana kurduğunuz tuzağın bedelini ağır ödeyeceksiniz” cevabını işitecek.

halil ibrahim ceyhan

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti Kanal 7

Türk yapımı Emanet dizisi yeni bölüm fragmanı özeti Kanal 7 tarafından paylaşıma açıldı. Dizinin yeni bölümünde İkbal büyük bir umutsuzluğa kapılacak. Yaman’ın her şeyi öğreneceğini söyleyen İkbal, her şeyin açığa çıkacağını dile getirecek. Yaman ise dedektifle buluşmak için harekete geçecek.

Emanet 31 Mart özeti fragmanı izle

Emanet dizisi 31 Mart Çarşamba özeti fragmanı yayınlandı. Dizinin son bölümünde Yaman Kırımlı, dedektifle buluşmaya gitmeden önce Seher ile konuşacak. Şimdi çıkması gerektiğini ama döneceğini söyleyip “bekle beni” diyecek. Heyecanın eksik olmayacağı 148. Bölüm saat 19.00’da ekranlara gelecek.

sıla türkoğlu