Kanal 7 ekranlarında hafta içi her gün dizi severlerle buluşan Emanet dizisi merakla beklenen 150. Bölümü ile yayında olacak. Emanet 150. Bölüm fragmanı özeti olan 2 Nisan Cuma tanıtımı Kanal 7’nin ve Türk yapımının sosyal medya hesaplarından paylaşıma sunuldu. Dizinin ilgiyle beklenen 150. Bölümünde Yaman Kırımlı, Seher ile Nadire’nin konuşmasının ardından hayatının en önemli sorusu ile baş başa kalacak. Seher’in onu gerçekten sevip sevmediğini anlamak isteyen Yaman, bu sorunun cevabının peşine düşecek. Seher için ise gözyaşı dolu bir bölüm olacak. Seher, “ister aşağıla, ister alay et ama ben sana gerçekten inandım” derken, Yaman ise “ben de inanmak istiyorum, masum olduğuna ve gözyaşlarına” diyecek.

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti izleyicilerin beğenisine sunuldu. Dizinin yeni bölümünde Seher, Ziya’ya yardım edecek ve Yaman, Seher’in hareketlerini yakından takip etmeyi sürdürecek. Seher ile ilgili sorular soran ve bunların cevaplarını öğrenmek isteyen Yaman, Cenger ile de konuşacak. Yaman, “sıkıştığım yerde nefes alamıyorum” derken, Cenger “belki de, oradan çıkışınız yanı başınızdadır” cevabını vererek Seher’i işaret edecek.
Artık sorularının yanıtlarını öğrenmek isteyen Yaman Kırımlı, Seher’in karşısına dikilecek ve onunla konuşacak. Yaman, “Yüzüme bak, gerçeği öğrenmek istiyorum artık” derken Seher, “gerçekleri mi istiyorsun” sözü ile karşılık verip içinden geçenleri dile getirecek. Seher’in Yaman’a neler söyleyeceği yeni bölümde ortaya çıkacak.

Emanet 150. Bölüm fragmanı özeti

Emanet dizisi 150. Bölüm fragmanı özeti yayına girdi. Dizinin 150. Bölümünde Yaman, Seher’in konuşmalarını duyunca şok olacak. Seher’in Yaman’a aşık olup olmadığı sorusu ise yeni bölümde yanıt bulacak. Yaman Kırımlı, Seher’in kendisine karşı hissettiği duyguları öğrenmeye çalışacak. Bunun için Seher ile konuşup, bunu ondan duymak isteyecek.

sıla türkoğlu

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti Kanal 7

Türk yapımı Emanet dizisi yeni bölüm fragmanı özeti Kanal 7’nin hesaplarından paylaşıldı. Dizinin yeni bölümüne Seher’in gözyaşları damga vuracak. Yaman cevaplar arayacak ve cevabın yanı başında olduğu ona hatırlatılacak. Yaman ile Seher önemli bir konuyu konuşup duygularını dökecekler.

Emanet 2 Nisan özeti fragmanı

Emanet dizisi 2 Nisan 2021 Cuma özeti fragmanı yayınlandı. Dizinin başrollerini Halil İbrahim Ceyhan ile Sıla Türkoğlu paylaşıyor. Dizinin oyuncuları arasında ayrıca Berat Yusuf Özkan, Gülderen Güler, Melih Özkaya, Tolga Pancaroğlu, Gülay Özdem, Gözde Gürkan, Hilal Yıldız rol alıyor. Dizinin 150. Bölümü Cuma akşamı saat 19.00’da yayınlanacak.

halil ibrahim ceyhan