Emanet dizisinde heyecan kaldığı yerden devam edecek. Emanet 170. Bölüm fragmanı özeti olan 30 Nisan Cuma tanıtımı Kanal 7’nin hesaplarından paylaşıldı. Dizinin son bölümünde Yaman ve Seher, aralarındaki ilişkiye yepyeni bir sayfa açacaklar. Yaman’ın cesur adımlarını gören Seher, ne yapacağını bir bilmez hale gelecek. Yaman Kırımlı, sevgisini ilan ettikten ve Seher’in de aynı hisleri paylaştığını anladıktan sonra Seher’e daha da yakın olmaya çalışacak. İkili romantik bir yemeğe birlikte çıkacaklar.

Emanet dizisi yeni bölüm fragmanı özeti ekranlardaki yerini aldı. Dizinin yeni bölümünde Yaman Kırımlı, “Meğerse ben sevdada acemi kalmışım. Seninle anladım bunu. Senden önce hiç derin bir nefes alamamışım meğer. Bir kaya gibi serttim belki dışardan ama içerde bir ateş yanıyor. Gülüşünün her değişinde büyüyen bir ateş, o ateş bıraksam dünyayı yakacak biliyorum. Bize, ikimize dokunan herkesi yakacak ama sonra senin sesin yankılanıyor kulaklarımda, şefkatli sesin. Yavaş diyorum kendime, yavaş Yaman. Sen artık dünyayı yakmayacaksın. Onunla yeni bir dünya yaratacaksın” sözleri ile yeni bölüme damga vuracak.

sıla türkoğlu nereli, sevgilisi kim, boyu kaç

Emanet 170. Bölüm fragmanı özeti 30 Nisan Cuma

Emanet dizisi 170. Bölüm fragmanı özeti olan 30 Nisan Cuma tanıtımı yayına girdi. Dizinin 170. Bölümünde, izleyicilerin uzun zamandır beklediği aşk başlayacak. Yaman ve Seher, yeni bir hayata birlikte adım atacaklar.

Emanet dizisi yeni bölüm fragmanı özeti Kanal 7

Emanet dizisi yeni bölüm fragmanı özeti Kanal 7 tarafından paylaşıma açıldı. Dizinin son bölümünde Yaman’daki ani değişiklik Seher’i zorlamaya başlayacak. İkilinin yeni hayatlarına adapte olup olmayacağı sorusu dizinin yeni bölümlerinde yanıt bulacak.

halil ibrahim ceyhan evli mi, sevgilisi kim

yeni başlayacak diziler 2021