Kanal 7’de yayınlanan ve büyük bir hayran kitlesi tarafından ilgiyle takip edilen Emanet dizisinin son bölüm tanıtımı ekranlara geldi. Emanet 182. Bölüm fragmanı özeti izle 18 Mayıs Salı tanıtımı Kanal 7’nin ve Türk yapımının sosyal medya hesaplarından paylaşıma açıldı. Dizinin 182. Bölümünde İkbal, Seher’in yerine karar vermeleri gerektiğini söyleyip Yaman’ı kandırmaya çalışacak. Yaman ise kararın verildiğini ve Seher’in üzerine gidilmemesini isteyecek. Yaman Kırımlı, Seher’in tekrar ayağa kalkması için onu olumsuz düşüncelerden uzaklaştırmaya çalışacak.

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti izle aramaları için tanıtım paylaşıldı. Çekimlerine Kocaeli’nin Darıca ilçesinde devam edilen dizinin yeni bölümünde Yaman, “Düştüğümüz umutsuzluk çukurunun karanlığında kalmayı mı seçeceksin bundan sonra, yoksa perdeleri açalım, gün ışığı aydınlatsın mı içeriyi” sorusunu Seher’e soracak. Seher ise “bugün, bu sabah her şey bambaşka olacak. Her gün bıkmadan, usanmadan, yeniden başlayalım hayata” cevabını verecek.

sıla türkoğlu boyu kaç evli mi nereli

Emanet 182. Bölüm fragmanı özeti izle

Emanet dizisi 182. Bölüm fragmanı özeti izle sorgusu için tanıtım videosu ekranlardaki yerini aldı. Dizinin 182. Bölümünde Zuhal ölümle burun buruna gelecek. Koğuştaki kadın tarafından boğulan Zuhal’e ne olacağı sorusu 182. Bölümde yanıt bulacak.

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti izle

Emanet dizisi yeni bölüm fragmanı özeti izle son bölüm tanıtımı yayınlandı. Seher’i iyileştiren kadın, ilacı bir gün bile aksatmaları durumunda iyileşmenin başlayabileceğini ve bu yüzden yaptıkları şeyin ortaya çıkacağını İkbal’e söyleyecek. İkbal ise o zaman ne yapıp edip iğneyi Seher’in kanına enjekte etmesini söyleyecek.

yeni başlayacak diziler listesi 2021

Emanet 18 Mayıs özeti fragmanı izle

Kanal 7’de yayınlanan Emanet dizisi 18 Mayıs Salı özeti fragmanı yayına girdi. Dizinin son bölümünde heyecan yine tavan yapacak. Seher’e iğnenin yapılıp yapılmayacağı ortaya çıkacak. Fısıltıya, kapı açılmasına ve her türlü sese hemen uyanan Seher’in koluna yapılacak iğneye uyanmamasının diziye nasıl mantık kazandıracağı yeni bölümde belli olacak.

halil ibrahim ceyhan evli mi, sevgilisi kim