Kanal 7 ekranlarında hafta içi her gün izleyicilerle buluşan Emanet dizisinin son bölüm tanıtımı ekranlara geldi. Emanet 192. Bölüm fragmanı özeti izle 1 Haziran Salı tanıtımı Kanal 7’nin ve Türk yapımının sosyal medya hesapları aracılığı ile paylaşıma açıldı. Dizinin merakla beklenen 192. Bölümünde Seher, Yaman’a hiçbir şey söylemeden Selim’in dediklerini yapacak ve onun çağırdığı yere gidecek. Yeğenini kurtarmak için her şeyi göze alan Seher, yine büyük bir tehlike ile karşı karşıya kalacak.

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti izle son tanıtım dizi severlerin beğenisine sunuldu. Yeni bölümde Yaman, Seher’in konaktan ayrıldığını ve telefonu da evde bıraktığını öğrenecek. Yaman ayrıca Selim ile İkbal’in işbirliği yaptığı ihtimalini göz ardı edemeyeceklerini söyleyecek. Dedektif, İkbal’in bağlantılarını adım adım izlerken, İkbal’in bu duruma karşı nasıl tedbirler alacağı da yeni bölümde belli olacak.

halil ibrahim ceyhan (yaman kırımlı) sevgilisi kim evli mi

Emanet 192. Bölüm fragmanı özeti izle

Emanet dizisi 192. Bölüm fragmanı özeti izle yayına girdi. 192. Bölümde Selim, Seher’i ıssız bir yere götürecek ve Yusuf ile birlikte kilitleyecek. Artık Yaman’ın olmadığını söyleyen Selim, sadece kendisinin olduğunu Seher’e söyleyecek.

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti izle Kanal 7

Emanet dizisi yeni bölüm fragmanı özeti izle Kanal 7 tarafından paylaşıldı ve ekranlardaki yerini aldı. Yeni bölümde Seher, kapalı kaldıkları yerden kaçmak için elinden geleni yapacak. Nihayet kapıyı açmayı başaran Seher, Yusuf’u da alarak oradan uzaklaşmaya çalışacak. Seher’i bekleyen sürprizin ne olduğu ise son bölümde ortaya çıkacak.

Emanet 1 Haziran özeti fragmanı izle

Emanet dizisi 1 Haziran 2021 Salı özeti fragmanı izle yayınlandı. Başrollerinde Halil İbrahim Ceyhan ve Sıla Türkoğlu’nun yer aldığı yapımın sezon finali yaklaşırken, heyecan da her bölümde daha da artmaya devam edecek.

seher kırımlı - sıla türkoğlu sevgilisi kim, dizileri, boyu kaç