Emanet yeni bölüm fragmanı 114. Bölüm özeti olan Emanet 11 Şubat 2021 Perşembe tanıtımı Kanal 7’nin sosyal medya hesaplarından paylaşıma açıldı. Halil İbrahim Ceyhan (Yaman) ve Sıla Türkoğlu’nun (Seher) başrolleri paylaştığı dizinin oyuncuları arasında ayrıca Berat Yusuf Özkan (Yusuf), Gülderen Güler (Kiraz), Melih Özkaya (Ali), Gülay Özdem (İkbal) ve Hilal Yıldız (Zuhal) yer alıyor. Bir yanda ablasının ölümünün ardından yeğenine sahip çıkmak isteyen Seher, diğer tarafta abisinin emanetini korumak için her şeyi göze alabilecek bir adam olan Yaman Kırımlı var. İki ayrı dünyanın, geceyle gündüzün mücadelesinde tek kazanan aşk oldu. Yusuf için birbiri ile mücadele eden ikili entrikalar, kıskançlıklar ve yalanlarla sınanmaya devam ediyor. Yusuf’u kaybetmemek için formalite bir evlilik yapmaya karar veren Yaman Kırımlı ve Seher, Emanet dizisinin 114. Bölümünde bu yolda önemli bir aşamayı daha geride bırakacak. Heyecanın giderek tırmandığı Emanet dizisinin yeni bölümünde yine dizi severleri ekran başına kilitleyecek gelişmeler yaşanacak. Bir emaneti aşkla korumaya çalışan öyküsünde, annesiz ve babasız kalan yeğenleri Yusuf’u kutsal bir emanet gibi görüp korumaya çalışan Seher ile Yaman’ın yüreklere dokunan hikayesi ekranlara taşınıyor. Emanet dizisi hafta içi her gün Kanal 7 ekranlarında saat 19.00’da dizi severlerin beğenisine sunulacak. Dizinin 114. Bölümü 11 Şubat Perşembe günü izleyicilerle buluşacak. Dramatik sahneleri ile kendisine bağlayan, aşk sahneleri ile kalpleri ısıtan dizi, duygusal sahneleri ile de yüreklere dokunuyor. Başarılı oyuncu kadrosu, sürükleyici hikayesi ve heyecanın eksik olmadığı bölümleri ile izleyicileri şaşırtmaya devam eden Emanet dizisinin 114. Bölümünde yine önemli gelişmeler yaşanacak.

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti izle Kanal 7

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Karamel Yapım tarafından çekilen, Başak Yazı Odası’nın senaryosunu hazırladığı, projesi ve hikayesi Nazmiye Yılmaz’a ait olan Emanet dizisinin yönetmen koltuğunda Ayhan Özen ve Taner Tunç oturuyor. Dizinin başrolünde yer alan 2 isimden biri olan Halil İbrahim Ceyhan 1986 yılında İstanbul’da doğdu. 1.80 cm boyunda olan manken, müzisyen ve oyuncu Ceyhan, 2019 yılında Hemen Döneriz adlı filmde oynadı. 2020 yılında Emanet dizisi kadrosuna dahil olan oyuncu, dizide Yaman Kırımlı karakteri ile başrol oynuyor.

Emanet 114. Bölüm fragmanı özeti izle 11 Şubat 2021 Perşembe

Emanet 114. Bölüm fragmanı özeti olan Emanet 11 Şubat 2021 Perşembe tanıtımı yayına girdi. Dizinin başrolünde yer alan 2 isimden biri olan Sıla Türkoğlu 18 Nisan 1999 İzmir doğumludur. İlköğretim ve lise eğitimini İzmir’de tamamlayan genç oyuncu 1.68 cm boyundadır. İlk oyunculuk deneyimini Ağlama Anne adlı dizide kazanan Sıla Türkoğlu, 2019 yılında Yemin dizisinde Suna karakterine hayat vermiştir. Genç oyuncu 2020 yılında Emanet dizisinde Seher rolü ile başrolde yer alıyor.

Emanet dizisi nerede çekiliyor