Emanet yeni bölüm fragmanı 117. Bölüm özeti olan Emanet 16 Şubat Salı fragmanı tanıtımı Kanal 7’nin hesaplarından paylaşıma açıldı. Emanet dizisinin 117. Bölümünde izleyicileri önemli gelişmeler bekliyor olacak. Çekimlerine Kocaeli’nin Darıca ilçesinde devam edilen ve Karamel Yapım tarafından çekilen Emanet dizisinin yeni bölümlerinde İkbal ve Zuhal’in yeni tuzakları ve kumpasları ekrana gelecek. Nikahı engellemek için her yolu deneyen İkbal, bu uğurda Selim ile de işbirliği yapmış ve Seher’i bir tuzağa çekmişti. Yaman Kırımlı’nın kardeşi Zuhal ile evlenmesini isteyen İkbal, gücünü kaybetme korkusu ile Seher’den kurtulmanın yeni yollarını düşünecek. Emanet dizisinin 117. Bölümünde heyecan yine tavan yapacak. Oyuncuları arasında Halil İbrahim Ceyhan, Sıla Türkoğlu, Berat Yusuf Özkan, Gülderen Güler, Melih Özkaya, Tolga Pancaroğlu, Gülay Özdem, Gözde Gürkan, Hilal Yıldız isimlerinin yer aldığı yapımı Ayhan Özen ve Taner Tunç yönetiyor. Proje ve hikayesi Nazmiye Yılmaz’a ait olan ve Başak Yazı Odası’nın senaryosunu hazırladığı Türk yapımı, başarılı oyuncu kadrosu, sürükleyici öyküsü ve heyecanın eksik olmadığı bölümleri ile hafta içi her gün Kanal 7’de yayınını sürdürüyor. Dizinin merakla beklenen 117. Bölümü Salı akşamı saat 19.00’da yayında olacak.

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti izle Kanal 7

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti olan son bölüm tanıtımı Kanal 7’nin sosyal medya sayfalarından paylaşıldı. Büyük bir hayran kitlesine sahip olan ve ilgiyle takip edilen dizi, dramatik sahneleri ile izleyiciyi kendisine bağlarken, aşk sahneleri ile kalpleri ısıtıyor ve duygusal sahneleri ile de yüreklere dokunuyor. Annesiz ve babasız kalan yeğenleri Yusuf’u kutsal bir emanet gibi görüp koruyan Seher ve Yaman’ın hikayesi 117. Bölümde kaldığı yerden devam edecek.

Emanet 117. Bölüm fragmanı özeti izle 16 Şubat Salı

Emanet 117. Bölüm fragmanı özeti olan Emanet 16 Şubat Salı tanıtımı yayınlandı. Bir emaneti aşkla korumaya çalışanların öyküsünün yeni bölümünde birçok soru yanıt bulacak. İkbal ve Zuhal’in planlarının sonucu, Seher’in içine düştüğü zor durumdan nasıl çıkacağı ve Yaman’ın tepkisi de yeni bölümün konuları arasında yer alacak. (Emanet dizisinin 117. bölüm tanıtımı yayınlandığında fragman haber içinde yer alacaktır.)

Halil İbrahim Ceyhan (Yaman Kırımlı) kimdir, nereli, kaç yaşında, oynadığı diziler, evli mi?