Emanet yeni bölüm fragmanı 24 Şubat Çarşamba özeti olan Emanet 123. Bölüm özeti fragmanı Kanal 7’nin sosyal medya hesaplarından paylaşıma açıldı ve dizi severlerin beğenisine sunuldu. Hafta içi her gün saat 19.00’da izleyiciler ile buluşan Emanet dizisinin 123. Bölümünde Yaman ve Seher’in evliliğinde her şey olması gerektiği gibi görünecek. Formalite evlilik yapan ikili, birlikteliğin gerçek olduğunu çevrelerindeki herkese göstermek ve kanıtlamak isteyecek. Bu evliliğin ardından ise özellikle Yaman’ın gerçek hisleri ortaya çıkmaya başlayacak. İkili arasında konuşulması gereken tek bir şey kalmış olacak. Emanet dizisinin yeni bölümünde Seher, her şeyin farkında olduğunu Yaman’a da hissettirecek. Yaman’ın karşısında heyecandan kalbi yerinden çıkacak gibi hisseden Seher’in bu heyecanı nasıl saklayacağı sorusu ise dizinin Çarşamba akşamı yayınlanacak 123. Bölümünde ortaya çıkacak. Emanet dizisinin merakla beklenen yeni bölümünde Yaman, çalıştığı sırada Seher’i arayacak ve birlikte yemeğe çıkacaklarını, onu almaya geldiğinde hazır olmasını isteyecek. Bu sözlerle birlikte Seher’in heyecanı daha da artacak. İkili akşam deniz kenarında bir yürüyüş yapacak. Tüm yaşadıkları bir yana, en büyük değişimi son 3 ayda yaşadığını, bu değişimin, Seher’in hayatına girdikten sonra başladığını Seher’e söyleyen Yaman Kırımlı’nın kalbinden yeni kelimeler dökülecek. “Bu evlilik gerçek olmalı. Artık duygularımı saklayamam sana. Her şeyi bilmen lazım, tam bu an, tam da burada.” Sözlerinin ardından Seher’e yüreğini açıp açmayacağı ise Emanet dizisinin yeni bölümünde belli olacak.

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti izle Kanal 7

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti Kanal 7 tarafından paylaşıma açıldı. Türk yapımının yeni bölümünde Yaman ve Seher yeni hayatlarına alışmaya başlayacaklar. İkili bu yeni yaşama kolayca uyum sağlayacak. Yaman’ı gördüğü her an heyecana kapılan ve dili tutulan Seher’in Yaman’ın sözlerine karşı ne yapacağı ise yeni bölümde ortaya çıkacak.

Emanet 123. Bölüm özeti fragmanı izle

Emanet 123. Bölüm özeti fragmanı dizi severlerin beğenisine sunuldu. Dizinin yeni bölümüne Yaman Kırımlı’nın itirafları damga vuracak. Seher’e artık gerçek hislerini anlatmaya karar veren Yaman, onu akşam yemeğine çıkarak. İkili baş başa vakit geçirecek ve Yaman, yüreğinden geçenleri söyleyecek. Kendisindeki değişimin sebebini Seher’e anlatacak.

Emanet 24 Şubat Çarşamba fragmanı özeti izle

Emanet 24 Şubat Çarşamba fragmanı özeti yayına girdi. İzleyicileri ekran başına kilitlemeyi başaran ve büyük bir hayran kitlesine sahip olan dizinin 123. Bölümünde dizi severleri heyecanlandıracak yeni gelişmeler yaşanacak.

Halil İbrahim Ceyhan kimdir, nereli, kaç yaşında, oynadığı diziler, evli mi?