Hercai dizisi yeni bölüm olan 31. Bölümü ile ekranlarda yerini alacak. Yayınlandığı günlerin en çok izlenen dizisi olan Hercai yeni bölüm fragmanı geçtiğimiz günlerde yayınlanmıştı. Milyonlarca kez tıklanan tanıtım fragmanlarına binlerce yorum yazılmış ve dizinin son bölümünde neler olacağı hakkında tahminlerde bulunulmuştu. Hercai yayın günü ve fragman ayrıntılarını merak eden dizi severler, Hercai dizisi ne zaman, hangi gün oynuyor? Hercai dizisi hangi kanalda, saat kaçta başlıyor? Sorularına yanıt arıyor. Akın Akınözü ile Ebru Şahin’in başrolde yer aldığı, oyuncu kadrosunda ayrıca Serhat Tutumluer, Gülçin Santırcıoğlu, Tansu Taşanlar, Oya Unustası ve Ayda Aksel olan dizinin yayın notları haberimizde yer alıyor.

HERCAİ DİZİSİ NE ZAMAN HERCAİ HANGİ GÜN OYNUYOR?

Hercai dizisi yeni bölüm her hafta Cuma günü oynuyor. Dizinin tekrar bölümleri ise ATV ekranlarında farklı gün ve saatlerde dizi severler ile buluşuyor. Merakla beklenen yeni bölümde, Miran, Hazar’ın verdiği mektubun gerçekliğini kabul etmekte zorlanacak ancak göz ardı edemeyeceği durumu gördüğünde babaannesi ile yüzleşmeye karar verecek. Azize ise hazırlıksız yakalandığı durumun içinden çıkmak için yeni bir oyun kurmaya çalışacak.

yeni başlayacak diziler listesi 2021 atv, show tv, kanal d, star tv, fox tv

HERCAİ DİZİSİ HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA BAŞLIYOR?

Hercai dizisi son bölüm ATV kanalında, saat 20.00’de başlıyor. Dizinin son bölümünde, Kendi çıkarını düşünen Sultan cesur bir hamle yapacak ve Azize’nin dolduramadığı boşlukları doldurarak Miran’ın aklını karıştırmaya çalışacak.

HERCAİ DİZİSİ 31. BÖLÜM FRAGMANI YAYINDA MI?

Hercai dizisi yeni bölüm fragmanı olan Hercai 31. Bölüm fragmanı yayında. Hercai’nin yeni bölümünde, Hazar mektubun ortaya çıkmasından sonra oyunun sona gelindiğini düşünür ancak öğrendiği yeni bilgilerle babasının kendisinden bir şeyler sakladığını keşfeder. Miran’ın intikam arzusu ile başlattığı oyun, geçmişin bütün bilinmeyenlerini ortaya çıkarır.

saba tümer sevgilisi kim, evli mi, burcu ne, boyu kaç