Televizyon ekranlarında 39. Bölümü ile yayında olacak olan Kuruluş Osman dizisinin yayın detayları araştırılmaya devam ediyor. Kuruluş Osman ne zaman başlıyor, saat kaçta? Kuruluş Osman hangi gün oynuyor, hangi kanalda? Sorularının yanıtları ortaya çıktı. 400 çadırlık bir obadan, ilahi aşkla kurulan bir cihan imparatorluğuna yürüyüşün hikayesi olan Kuruluş Osman dizisi Bozdağ Film tarafından çekiliyor. Oyuncu kadrosunda Burak Özçivit, Nurettin Sönmez, Ragıp Savaş, Erkan Avcı, Didem Balçın, Yeşim Ceren Bozoğlu, Özge Törer ve Cüneyt Arkın’ın yer aldığı tarihi dizi, en çok izlenen yapımlar arasında bulunuyor. Kuruluş Osman dizisi yayın günü ve tarihi ile oynadığı kanal ve başlama saati sorularının yanıtları haberimizde yer alıyor.

KURULUŞ OSMAN HANGİ GÜN OYNUYOR?

Kuruluş Osman dizisi her hafta Çarşamba günü oynuyor. Dizinin 39. Bölümünde, hasta yatağından kalkarak herkesi şaşırtan Ertuğrul Bey, topladığı toy ile Osman Bey ve Savcı Bey arasındaki çatışmaya son vermiş ve kendisinden sonra kimin bey olacağına karar vermek üzere Aksakallılar’la bir araya gelmişti. Dizinin yeni bölümünde önemli gelişmeler yaşanmaya devam edecek.

yeni başlayacak diziler listesi 2021 atv, show tv, kanal d, star tv, fox tv

KURULUŞ OSMAN NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Kuruluş Osman yeni bölüm 23 Aralık 2020 akşamı başlıyor. Dizinin son bölümünde Targun Hatun, Nikola’nın Kayı beylerini zehirlemesi için yaptığı planı Osman Bey’e anlatacak. Osman Bey ise Nikola’ya karşı zekice bir oyun kuracak.

KURULUŞ OSMAN HANGİ KANALDA OYNUYOR?

Kuruluş Osman dizisi ATV kanalında yayınlanıyor. Dizinin yeni bölümünde Ertuğrul Bey’in ölümü Kayı Obası’nda büyük bir acıya sebep olacak. Kayı Obası, beyini gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlayacak. Herkesin aklında ise yeni beyin kim olacağı sorusu yer alacak.

KURULUŞ OSMAN SAAT KAÇTA BAŞLIYOR

Kuruluş Osman dizisi saat 20.00’de başlıyor. Dizinin son bölümünde Ertuğrul Bey’in ölümünün dengeleri nasıl değiştireceği ortaya çıkacak. Savcı Bey’in bey olmak için yapacağı hamle, Osman Bey’in Nikola’ya karşı kurduğu oyun ve Dündar Bey’in Hazal Hatun’la birlikte kurduğu plan yeni bölümde izleyici ile buluşacak.

özge törer evli mi, sevgilisi kim, boyu kaç, burcu ne