TV8 ekranlarının yeni yarışması Lezzet Düşkünleri ilgi çeken bir başlangıç yaptı. Hem profesyonel aşçıları hem de amatörleri bir araya toplayan yarışma programında yer alan Boğaçhan Tuzcu’nun hayatı, kim ve aslen nereli olduğu, boyu, memleketi ve özel hayatı araştırılmaya başlandı. Lezzet Düşkünleri Boğaçhan kimdir? Boğaçhan Tuzcu nereli, boyu kaç? Boğaçhan Tuzcu’nun sevgilisi kim? Sorularına yanıt aranıyor. Şef Gabriele Sponza’nın hazırlayıp sunduğu Lezzet Düşkünleri programında 2’li takımlar halinde yarışan 5 çift, büyük bir rekabetin içine giriyor. Boğaçhan Tuzcu’ya Taylan Satmaz eşlik ederken, diğer yarışmacılar da iddialı takımlar kurdular. Tüm mutfak sırlarını gün ışığına çıkarmak amacıyla yapılan yarışma programının dikkat çeken isimlerinden olan Boğaçhan Tuzcu’nun hayatı ve hakkında merak edilenler ortaya çıktı.

LEZZET DÜŞKÜNLERİ BOĞAÇHAN TUZCU KİMDİR?

Lezzet Düşkünleri yarışmasında yer alan Boğaçhan Tuzcu, 1993 yılında Ankara’da dünyaya geldi. Aşçılık üzerine eğitim alan Boğaçhan Tuzcu’nun anne ve babasının boşandığı biliniyor. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Turizm İşletmeciliği Bölümü’nden mezun olan Boğaçhan Tuzcu, Lezzet Düşkünleri adlı programda yarışıyor.

Lezzet Düşkünleri sunucusu Gabriele Sponza kimdir? Lezzet Düşkünleri yarışmacıları kim?

Boğaçhan Tuzcu

BOĞAÇHAN TUZCU NERELİ?

Lezzet Düşkünleri programı yarışmacısı Boğaçhan Tuzcu aslen Rizelidir. Ankara’da doğup büyüyen Boğaçhan’ın İstanbul’da yaşamını sürdürdüğü biliniyor.

BOĞAÇHAN TUZCU KAÇ YAŞINDA?

1993 doğumlu olan Lezzet Düşkünleri yarışmacısı Boğaçhan Tuzcu 27 yaşındadır. Boğaçhan Tuzcu’nun burcu ise İkizlerdir.

Boğaçhan Tuzcu

BOĞAÇHAN TUZCU’NUN BOYU KAÇ?

Lezzet Düşkünleri programı ile dikkatleri üzerine çeken Boğaçhan Tuzcu’nun boyu 191 cm’dir. Yarışmanın iddialı isimlerinden olan Boğaçhan Tuzcu, isminin kendisine özgüven verdiğini ve bu hırsla yarışmaya geldiğini söylüyor. Yarışmadan birincilikle çıkıp gideceğini söyleyen Boğaçhan Tuzcu, ekip arkadaşına güvendiğini dile getiriyor.