Masterchef heyecanı TV8 ekranlarında her gün yayınlanan yeni bölümlerle devam ediyor. İkinci grupta yer alan ve ana kadroya girmek için mücadele eden Azize Polat’ın hayatına dair detaylar merak ediliyor. Masterchef Azize Polat nereli, Masterchef Azize Polat evli mi, Masterchef Azize Polat instagram adresi nedir, Masterchef Azize Polat kimdir kaç yaşında, Masterchef Azize Polat mesleği ne iş yapıyor? sorularının yanıtları araştırılıyor.

Türkiye’nin en ünlü şefleri arasında sayılan Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna’nın jüri koltuğunda oturduğu Masterchef Türkiye yarışmasının 2021 yarışmacıları arasında yerini alan Azize Polat, bir üst tura yükselmek ve ilk 16 yarışmacı arasına girmek için büyük çaba gösteriyor.

Masterchef 2021’de büyük bir talihsizlik yaşayan Azize, altında sürpriz bir ürünün yer aldığı kutuyu kaldıramadı ve ardından kutuyu tekrar kaldırmaya çalıştığı sırada bademleri yere döktü. Azize’nin imdadına ise arkadaşları yetişti ve her biri kendi bademlerinden biraz vererek, Azize Polat’ın yarışmaya devam etmesini sağladı. Masterchef 2021 yarışmacıları arasında yerini alan Azize Polat’ın aslen nereli, evli mi, eşi kim, instagram adresi, hayatı, yaşı ve mesleği hakkındaki soruların yanıtları haberimizde yer alıyor.

Masterchef Azize Polat kimdir kaç yaşında?

Masterchef 2021 yarışmacısı Azize Polat 35 yaşındadır. 1986 doğumlu olan Azize Polat ev hanımı. Polat’ın 3 yaşında, 10 yaşında ve 14 yaşında olan 3 çocuğu var. Yarışmaya üçüncü kez başvuruyor. Kendisini tanıtırken yaşadığı zorluklardan da söz eden Azize Polat, yarışmaya katılabilmek için 30 kilo verdiğini dile getirmişti.

danilo zanna eşi kim, kaç yaşında, nereli

Masterchef Azize Polat nereli?

Masterchef Azize Polat aslen Adanalıdır. Herhangi bir aşçılık eğitimi almadığını dile getiren Polat, evlendiği zaman mutfağa dair hiç bir şey bilmediğini, o zamana kadar kendisine kimsenin bir şey göstermediğini dile getirmiş, bu sebepten mutfağa dair ilgisinin ortaya çıktığını söylemişti.

Masterchef Azize Polat evli mi?

Masterchef 2021 yarışmacısı Azize Polat evlidir. 3 çocuk sahibi Azize Polat, eleme turunda 3 şefe dana ciğerli içli köfte yapmıştı. Köftenin altında sarımsaklı süzme yoğurt vardı. Servisi, patates kızartması ve acı yağ ile yapmıştı.

Masterchef Azize Polat mesleği ne iş yapıyor?

Masterchef 2021 yarışmacılarından olan Azize Polat şu an çalışmıyor. Ev hanımı olan Azize Polat, Masterchef’in asıl kadrosuna girmek için mücadele ediyor.

Masterchef Azize Polat instagram hesabı adresi

Masterchef 2021 yarışmacısı Azize Polat’ın instagram adresi @azize_ahmt/ Azize Polat’ın 183 gönderisi ve 676 takipçisi bulunuyor.

mehmet yalçınkaya şef restoranı nerede aşçılık okulu