Masterchef Türkiye yarışmasında 2 sezondur jüri koltuğunda oturan Danilo Zanna’nın hayatı, kim ve aslen nereli olduğu ile yaşı ve boyu hakkında detaylar merak ediliyor. Masterchef Danilo Şef kimdir? Masterchef Danilo Şef kaç yaşında? Masterchef Danilo Zanna Şef nereli? Masterchef Danilo Zanna Şef boyu kaç? Sorularına yanıt aranıyor. Tv8 ekranlarında yayınlanan Masterchef Türkiye’nin 3 jüri üyesinden biri olan Danilo Zanna, İtalya’dan Türkiye’ye geldi ve Tuğçe Demirbilek ile 2012 yılında evlenerek Türkiye’ye yerleşti. Danilo Zanna’nın bu evlilikten 2013 yılında doğan Zeno Tibet adında bir oğlu bulunuyor.

İstanbul Culinary Enstitute’de İtalyan yemekleri hakkında workshop hazırlayan ve öğrencilere danışmanlık yapan Danilo Zanna Şef, aşçılığı aile mesleği olarak benimsedi ve kariyerini bu alanda geliştirdi. Ünlü İtalyan şeflerle çalışan ve İtalyan Mutfağı üzerine yeteneğini geliştiren Danilo Zanna Şef, Türk Mutfağı ile de yakından ilgilendi ve Türkiye’ye bu yüzden geldi. Türkiye’de Türk ve İtalyan Mutfağını harmanladığı bir restoran açan Danilo Zanna Şef, daha sonra televizyon ekranlarında görünmeye başladı. Masterchef jürisi Danilo Zanna hakkında merak edilen detaylar haberimizde yer buluyor.

Masterchef Danilo Zanna Şef aslen nereli boyu kaç eşi ne iş yapıyor kaç yaşında restaurant nerede?

MASTERCHEF DANİLO ŞEF KİMDİR?

Masterchef jürisi Danilo Zanna Şef 15 Nisan 1982 İtalya doğumludur. Türkiye’ye yerleştikten sonra televizyon ekranlarında ilk olarak Zahide İle Hayata Yetiş adlı programda görünen Danilo Zanna, daha sonra Planet Mutfak kanalında İtalyan İşi adlı programı hazırlayıp sundu. Daha sonra ATV kanalında Elin Oğlu adlı programı hazırlayıp sunan, NTV’de ise Lezzetin Şarkısı adlı yemek programını hazırlayıp sunan Danilo Zanna Şef, TV8’de yayınlanan Masterchef Türkiye’de jüri üyeliği yapmayı sürdürüyor.

MASTERCHEF DANİLO ZANNA ŞEF NERELİ?

Masterchef jürisi Danilo Zanna Şef İtalya Toskanalıdır. İtalya’da doğup büyüyen Danilo Zanna yaşamını İstanbul’da sürdürmektedir.

danilo zanna eşi tuğçe demirbilek ne iş yapıyor nereli

MASTERCHEF DANİLO ŞEF KAÇ YAŞINDA?

Masterchef 2020 jürisi Danilo Zanna Şef 38 yaşındadır. 1982 doğumlu olan Danilo Zanna Şef Koç burcudur.

MASTERCHEF DANİLO ZANNA ŞEF’İN BOYU KAÇ?

Masterchef jürisi Danilo Zanna Şef’in boyu 181 cm’dir. 79 kilo olan Danilo Şef, Kadir Has Üniversitesi İstanbul Mutfağı Enstitüsü’nde İtalyan yemekleri üzerine de çalışmalar yapmıştır.

somer sivrioğlu şef restaurant nerede