Survivor yarışmasında dün akşam hayallerine Gizem veda etti. Yeni bölüm heyecanı ise bu akşam saat 20.00'de başlayacak. Yarışmanın başlamasına kısa bir süre kala, bu akşam yayınlanacak bölümün fragmanı yayınlandı. Fragmanda, Masterchef yarışmasının şeflerinin de bu bölüme uzaktan katılacağı ortaya çıktı. Fragmanı izleyen Survivor hayranları ise Masterchef şeflerinden Mehmet Yalçınkaya'nın kim, nereli, kaç yaşında, evli olup olmadığını merak ediyor. Survivor yarışmasında yer alan Mehmet Şef'le ilgili detaylar, haberimizde...

Masterchef Mehmet Şef aslen nereli, memleketi neresi, evli mi, nerede çalışıyor?

SURVIVOR'A KATILAN MEHMET ŞEF KİMDİR?

Masterchef yarışması şeflerinden Mehmet Yalçınkaya, aşçılık kariyerine amcasının Bolu'daki fırınında başladı. Çıraklık döneminin ardından İstanbul'a yerleşen Mehmet Şef, Türkiye'de birçok kişinin tanıdığı isimlerden biri haline geldi. Türkiye'nin yanı sıra yurt dışında gerçekleştirilen yarışmalarda da boy gösteren ve ülkemizi temsil eden Mehmet Şef, ülkemizin en önemli şeflerinden biri olarak kabul ediliyor.

MEHMET ŞEF NERELİ

Mehmet Şef, Bolu'da doğdu ve aslen Bolulu olarak biliniyor. Çocukluğunu Bolu'da geçiren Mehmet Yalçınkaya, daha sonra kariyeri için İstanbul'a yerleşme kararı almıştı.

danilo zanna eşi kim, kaç yaşında, nereli

MEHMET ŞEF KAÇ YAŞINDA

1974 yılında doğan Mehmet Şef, kısa bir süre önce 46 yaşına girdi.

MEHMET ŞEF EVLİ Mİ?

Mehmet Şef'le ilgili en çok merak edilen konulardan biri de, evli olup olmadığı oldu. Instagram paylaşımlarında kızına yer veren Mehmet Şef, eşiyle ilgili ise herhangi bir paylaşımda bulunmuyor. Bu nedenle Mehmet Şef'in evli olup olmadığı bilinmiyor.

masterchef somer sivrioğlu aslen nereli restoranı nerede