Masterchef 2020 heyecanı devam ediyor. Masterchef’in 3 jürisinden biri olan Mehmet Yalçınkaya’nın hayatı, kim ve aslen nereli olduğu, memleketi ve eline ne olduğu araştırılmaya devam ediyor. Mehmet Yalçınkaya nereli? Masterchef Mehmet Yalçınkaya parmakları yok mu, eli ne oldu? Sorularının yanıtı aranıyor. Yarışmacıların en çekindiği jüri üyesi olan Mehmet Yalçınkaya 3 yıldır yarışmanın sunumuna ve jüri üyeliğine devam ediyor. Verdiği önemli mutfak bilgileri ile yarışmacıları destekleyen ve daha iyi yemek sunmaları için motive eden Mehmet Yalçınkaya’nın sol elini çekimler esnasında neden sakladığı ve parmaklarına ne olduğu uzun yıllardır izleyenlerin en çok merak ettiği soruların başında geliyor. Masterchef 2020’nin en dikkat çeken jürisi olan Mehmet Yalçınkaya’nın yaşamına dair merak edilenler haberimizde yanıt buluyor.

Masterchef Mehmet Yalçınkaya Şef nereli parmakları yok mu eli ne oldu?

MEHMET YALÇINKAYA KİMDİR?

Masterchef 2020 jürisi Mehmet Yalçınkaya 1 Ocak 1974 Bolu doğumludur. 46 yaşında olan Yalçınkaya, amcasının yanında çıraklık yaparak mesleğe ilk adımını attı ve sonrasında İstanbul’a gitti. İstanbul’da kariyerini geliştiren Yalçınkaya 2004 yılında İstanbul Yemek Akademisi’nde eğitim aldı ve aşçı oldu. İstanbul’da kısa sürede tanınan bir aşçı olan Yalçınkaya, dünyanın farklı ülkelerinde düzenlenen yarışmalara katıldı ve bu yarışmalardan önemli madalyalar kazanıp kupaları ülkemize getirdi.

Masterchef yarışması öncesinde de tanınan şeflerden biri olan Yalçınkaya, son olarak Almanya’da düzenlenen uluslararası bir yemek turnuvasına katıldı ve bu turnuvada ikinci oldu. Dünya ölçeğinde birçok dergide yemek yazıları yazan Mehmet Yalçınkaya, 2010 yılında Turizm Bakanlığı bünyesinde düzenlenen workshoplarda bulundu.

MEHMET YALÇINKAYA NERELİ?

Masterchef 2020’de jüri üyesi olan Mehmet Yalçınkaya Boluludur. Bolu ilinin merkezine bağlı Yenigüney Köyü’nde dünyaya gelen Mehmet Yalçınkaya yaşamını İstanbul’da sürdürüyor.

mehmet yalçınkaya restaurant nerede aşçılık okulu

MASTERCHEF MEHMET YALÇINKAYA PARMAKLARI YOK MU?

Masterchef jürisi Mehmet Yalçınkaya şefin sol elinden 3 parmağı yok. Mehmet Şef, bir mutfak kazasında sol elinden işaret, orta ve yüzük parmaklarını kaybetti. Mehmet Şef bu nedenle yarışmanın çekimleri esnasında sol elini cebinde tutmayı tercih ediyor.

MASTERCHEF MEHMET YALÇINKAYA ELİ NE OLDU?

Masterchef Mehmet Yalçınkaya şefin eli bir mutfak kazasında yaralandı ve parmakları kesildi. Mehmet Şef’in 3 parmağını kıyma makinesine kaptırdığı iddia ediliyor.

danilo zanna eşi kim, kaç yaşında, nereli