Masterchef 2020’nin jüri üyeleri arasında yer alan Somer Sivrioğlu’nun hayatı, kim ve nereli olduğu, memleketi, yaşı, boyu ve kaç kilo olduğu ile özel hayatına dair detaylar araştırılmaya devam ediyor. Masterchef Somer Şef kimdir? Masterchef Somer Şef aslen nereli? Masterchef Somer Şef kaç yaşında? Masterchef Somer Sivrioğlu kilosu ve boyu kaç? Masterchef Somer Sivrioğlu’nun sevgilisi kim, evli mi? Sorularının yanıtı ortaya çıktı. Somer Sivrioğlu 2010 yılında İç Batı’nın En İyi Türk Restoranı Ödülü’nü, 2010 ve 2011 yılında RCNSW Mükemmellik Ödülü’nün kazandı.

2012 yılında İç Batı’nın En İyi Restoranı olarak En İyi Lezzet Ödülü’nü kazanan, 2013 yılında Yerel İşletme Ödülü’nü kazanan ve 2018 yılında GQ Türkiye Ödül Töreni’nde Yılın Şefi Ödülü’nü alan Somer Sivrioğlu, Türkiye’nin en ünlü aşçıları arasında bulunuyor. Masterchef 2020’de de jüri koltuğunda olan ve Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ile birlikte yemek programını hem sunmaya hem de yemekleri değerlendirmeye devam eden Somer Sivrioğlu’nun yaşamına dair merak edilenler haberimizde yanıt buluyor.

Masterchef Somer Sivrioğlu Şef aslen nereli, kilosu ve boyu kaç, evli mi, sevgilisi kim?

MASTERCHEF SOMER ŞEF KİMDİR?

Masterchef 2020 jürisi Somer Sivrioğlu 25 Mayıs 1971 yılında Eskişehir’de dünyaya gözlerini açtı. Yemek şefi ve sunucu olan Somer Sivrioğlu, akademik kariyeri için Avustralya’ya gitti. Bu ülkede master yapan ve aynı zamanda şeflik kariyerine de ilk adımını atan Sivrioğlu, bir restoranda yöneticilik yaptı ve ardından menüsünde Türk yemeklerinin yer aldığı kendi restoranını Avustralya’nın Sydney kentinde açtı. Masterchef’in Avustralya’da devam eden yarışmasında da kısa süreli jüri üyeliği yapan Sivrioğlu, 2015 yılında Anadolu: Türk Mutfağında Bir Macera adlı kitabını piyasaya sürdü.

MASTERCHEF SOMER ŞEF ASLEN NERELİ?

Masterchef jürisi Somer Şef aslen Eskişehirlidir. 2018 yılından bu güne TV8 ekranlarında yayınlanan Masterchef Türkiye yemek yarışmasında jüri üyeliğini sürdüren Sivrioğlu, aşçılığa küçük yaşlarda merak sardığını, ailesinin sahip olduğu restoranda çalışmaya başlayarak mesleğe ilk adımını attığını söylüyor. Lise eğitiminden sonra üniversiteyi Ankara’da okuyan Sivrioğlu, Bilkent Üniversitesi’nde Turizm ve Otelcilik bölümünden mezun oldu.

masterchef somer sivrioğlu aslen nereli restoranı nerede

MASTERCHEF SOMER ŞEF KAÇ YAŞINDA?

1971 doğumlu olan Masterchef jürisi Somer Şef 49 yaşındadır. Avustralya’da Efendy ve Anason isimli 2 farklı restoranı bulunan Somer Sivrioğlu, ülkenin en bilindik isimlerinden biridir.

MASTERCHEF SOMER SİVRİOĞLU’NUN KİLOSU KAÇ?

Masterchef jürisi Somer Sivrioğlu’nun kilosu 125’tir. Boğa burcu olan Somer Şef, Masterchef 2020’de yarışmacılara en çok yardımcı olan jüri üyesi olarak tanınıyor.

MASTERCHEF SOMER SİVRİOĞLU’NUN BOYU KAÇ?

Masterchef 2020 jürisi Somer Sivrioğlu’nun boyu 195 cm’dir.

danilo zanna eşi kim, kaç yaşında, nereli

MASTERCHEF SOMER ŞEF EVLİ Mİ?

Masterchef jürisi Somer Sivrioğlu Şef evli değildir. Daha önce Aslı Sivrioğlu ile evli olan ve 18 yıl evli kalan Somer Sivrioğlu, geçtiğimiz yıllarda boşanmıştı. Somer Sivrioğlu’nun bu evliliğinden 2 çocuğu bulunuyor.

MASTERCHEF SOMER ŞEF’İN SEVGİLİSİ KİM?

Masterchef jürisi Somer Şef’in sevgilisinin kim olduğu bilinmiyor. Geçtiğimiz yıl Pınar adında editör sevgilisinin olduğu iddiaları basına yansımıştı.

masterchef mehmet şef kızı kimdir kaç yaşında ne iş yapıyor