Masum dizisi izle dizi fragmanları, Kanal 7 Hint dizileri yeni bölümleri gelmeye devam ediyor. Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi Masum’un son bölüm özeti ve fragmanı olan Masum 16 Mayıs Cumartesi fragmanı ve özeti yayınlandı. Masum’un yeni bölümünde Büyükanne, Kokila’nın gelinini merak edince Ahem Gopi’yi yeniden eve getirmek zorunda kalacak. Aynı evde yeniden yaşamaya başlayan Ahem ve Gopi’nin yeni halleri ekranda olacak. Büyükannenin getirdiği sandık ise Rashi’nin harekete geçmesini sağlayacak. Masum yeni bölüm fragmanı olan Masum 55. Bölüm fragmanı ve özeti sosyal medya mecralarından paylaşıldı. Masumiyetin hırsla harmanlandığı Masum dizisi yeni bölümleri ile Kanal 7’de saat 16.10’da yayınlanıyor. Başrolde Giaa Manek ve Rucha Hasabnis’in yer aldığı dizinin fragman ve özet detayları ortaya çıktı.

MASUM 16 MAYIS CUMARTESİ ÖZETİ VE FRAGMANI – MASUM 55. BÖLÜM ÖZETİ

Masum dizisi 16 Mayıs Cumartesi 2020 özeti ve fragmanı olan Masum 55. Bölüm fragmanı ve özeti yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde Kokila’nın annesinin ziyareti evdeki herkesi şoke edecek. Çaresiz kalan Ahem ise Gopi’yi tekrar eve getirmek zorunda kalacak. Kokila, Ahem ve Gopi’den büyükanneye karşı dikkatli olmalarını isteyecek.

Gopi ve Rashi'nin gerçek hayat hikayeleri

MASUM SON BÖLÜM ÖZETİ VE FRAGMANI

Masum dizisi son bölüm özeti ve fragmanı yayına girdi. Masum’un son bölümünde, Büyükanne beraberinde getirdiği sandığı iki gelinden birine emanet edeceğini söyleyince Rashi sandığın içinde ne olduğunu çok merak edecek. Gizlice sandığı açıp içine bakan ve hazinenin ne olduğunu öğrenmek isteyen Rashi’yi bekleyen sürpriz yeni bölümde belli olacak. Ahem ise büyükanne yüzünden sürekli Gopi ile zaman geçirmek zorunda kalacak.