Masum dizisi izle, Kanal 7 Hint dizileri yeni bölümleri yayınına devam ederken, bu diziler arasında en dikkat çeken yapımlardan biri de Masum dizisi oldu. Masum dizisi son bölüm özeti ve fragmanı olan Masum 22 Mayıs özeti fragmanı dizi severlerin beğenisine sunuldu. Büyük bir hayran kitlesine sahip olan dizinin 61. Bölümünde Gopi bir güzellik salonuna giderek bakım yaptıracak. Gopi’nin yeni halini gören Ahem ise şaşkınlıktan küçük dilini yutacak. Urmila, kızını görmek için güzellik merkezine gittiğinde büyük bir sürprizle karşılaşacak ve karşısında Gopi’yi bulacak. Masum yeni bölüm fragmanı olan Masum 61. Bölüm fragmanı ve özeti yayınlandı. Ahem’in Gopi’ye karşı olan önyargısının kırılıp kırılmayacağı 22 Mayıs bölümünde ortaya çıkacak.

MASUM 22 MAYIS ÖZETİ FRAGMANI – MASUM SON BÖLÜM ÖZETİ

Masum dizisi son bölüm özeti olan Masum 22 Mayıs özeti fragmanı ekranlara geldi. Dizinin 61. Bölümünde Rashi güzellik merkezi için büyük bir para verince aile üyeleri duruma tepki gösterip Rashi’ye ceza verecekler ve Gopi’yi güzelleşmesi için merkeze gönderecekler. Urmila’da kızını görmeye gittiğinde beklemediği bir durumla yüz yüze gelecek.

MASUM 61. BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ YAYINLANDI

Masum yeni bölüm fragmanı olan Masum 61. Bölüm fragmanı özeti yayınlandı. Gopi’ye yeni bir tuzak kuran Rashi, bu tuzağa kendisi düşecek. Ahem ise yepyeni bir Gopi’yi karşısında görerek gözlerini ondan ayıramayacak. Ahem’in Gopi’ye karşı oluşan önyargılarının kırılıp kırılmayacağı ise yeni bölümde belli olacak.

Gopi ve Rashi'nin gerçek hayat öyküleri