Hint yapımı Masum dizisi 291. Bölümü ile 7 Ocak Perşembe günü saat 15.20’de yayında olacak. Masum 291. Bölüm fragmanı özeti olan Masum son bölüm özeti tanıtımı Kanal 7’nin sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Dizinin 291. Bölümünde Molu, Paridi’nin verdiği gülme gazını sinek kovucu zannederek sıkacak. Kokila ve evdekiler gülmeye ve hatta kahkaha atmaya başlayınca, Jigar dahil olmak üzere kimse gülmesini durduramayacak. Hetal ise fenalaşacak ve Paridi onu hastaneye götürecek. Ahem’in de durumdan haberi olacak ve hastane dönüşü Ahem, Hetal ve Paridi birlikte eve dönecekler. Evdekileri uyur halde bulan Ahem çok endişelenecek ve onları uyandırmaya çalışacak. Uyanan Kokila, bir anda gülmeye başladıklarını ve sonrasında uyuduklarını söyleyecek. Jigar ise yerdeki kahkaha spreyini görüp sorumlusunun peşine düşecek. Jigar Molu’ya tokat atacakken araya Paridi girecek ve tokadı o yiyecek. Masum dizisi yeni bölüm fragmanı özeti olan Masum 7 Ocak tanıtımı yayınlandı.

MASUM 291. BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ İZLE YENİ BÖLÜM KANAL 7

Masum 291. Bölüm fragmanı özeti olan yeni bölüm tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Büyük bir heyecanla devam eden dizinin 291. Bölümünde Paridi Molu’ya sinek kovucu verdiğini, kahkaha gazının nasıl geldiğini bilmediğini söyleyecek. Jigar ise eve neden kahkaha gazı getirdiğini soracak. Paridi, dandiya şenlikleri öncesinde herkesin yüzünün güldüğünü görmek istediği için bunu yaptığını kaydedecek. Hetal ise kendisini Paridi’nin kurtardığını söyleyince Kokila da onu övecek.

MASUM SON BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE 7 OCAK PERŞEMBE

Masum son bölüm özeti fragmanı olan 7 Ocak Perşembe tanıtımı ekranlara geldi. Dizinin yeni bölümünde Paridi çocukların odasına gidip onları şımartacak. Babalarını dandiya şenliklerini getirmelerini isteyecek. Gopi ise Paridi’ye yalan söylediğini bildiğini dile getirecek. Gülme gazını Molu’ya bilerek verdiğini söyleyip tepki gösterecek. Paridi ise herkesin kendisine inandığını söyleyip Gopi’ye meydan okuyacak.

Masum dizisi Gopi kimdir, gerçek adı ne, son hali, dini nedir?