Masum 300. Bölüm fragmanı özeti olan yeni bölüm tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıma sunuldu. Dizinin 300. Bölümü 16 Ocak 2021 Cumartesi günü saat 16.00’da ekranlarda olacak. Hint yapımının heyecanla beklenen son bölümünde Kokila, Paridi’nin Jigar’ı ve Modi ailesini kandırdığını öğrenip bu duruma çok öfkelenecek. Paridi, tüm Modi ailesinin önünde küçük düşecek ve gözyaşlarını tutamayacak. Kokila ise hırsını alamayacak ve Paridi’nin babasına da kızmaya başlayacak. Paridi bu kez karşılık verecek. Paridi’nin tavrına iyice kızan Kokila, onun kullandığı üslubu da eleştirecek. Gopi ise Paridi’ye bir şans daha verilmesini isteyecek. Öfkeli olan Kokila bu isteği duyunca da sinirlenecek ve Gopi’nin kalbini kıracak. Diğer taraftan Rada, Urmila’yı görecek ve büyük bir şaşkınlık yaşayacak. Modi ailesinin kendisini kandırdığını anlayan Rada’nın neler yapacağı ise dizinin yeni bölümlerinde ortaya çıkacak.

Masum 300. Bölüm fragmanı özeti izle Kanal 7

Masum 300. Bölüm fragmanı özeti olan yeni bölüm tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıma açıldı. Dizinin 300. Bölümünde Modi ailesinin Rada’ya oynadığı oyun erken bitecek. Rada, Urmila’nın aslında ölmediğini, yaşadığını öğrenecek. Modi ailesi tarafından kandırıldığını çözen Rada, bu durum karşısında yeni planlar yapacak.

Masum 16 Ocak 2021 Cumartesi fragmanı özeti izle

Masum 16 Ocak 2021 Cumartesi fragmanı özeti olan son bölüm tanıtımı yayına girdi. Dizinin merakla beklenen yeni bölümünde Paridi’nin akıbeti, Modi ailesinin evinde kalmaya devam edip edemeyeceği, Kokila’nın öfkesinin azalıp azalmayacağı ve Rada’nın yeni kötü planları ekranlarda olacak.

Masum dizisi Gopi kimdir, kaç yaşında, gerçek adı ne, son hali, dini nedir?