Türkiye’de büyük bir hayran kitlesi olan Hint dizileri arasında yerini alan ve kısa sürede çok sevilen Masum dizisinin 59. Bölüm özeti olan Masum 20 Mayıs Çarşamba özeti ekranlara geldi. Kokila’nın büyük sınavının yer alacağı yeni bölüm yine çok konuşulacak. Büyükanne konakta ortalığı karıştırırken, Kokila ve Hetal’in rolleri değişecek. Bu değişiklik Gopi için bir fark yaratmayacak ancak Rashi için büyük bir şok etkisi olacak. Birbirine zıt karakterde olan iki kuzenin öyküsünde önemli gelişmeler yine Kanal 7 ekranlarında saat 16.10’da dizi severler ile buluşacak. Bhagwan Yadav ile Pawan Kumar’ın yönetmen koltuğunda oturduğu, senaryosunu ise yine geniş bir ekibin hazırladığı Masum dizisi 20 Mayıs özeti (59. Bölüm) haberimizde yer alıyor.

MASUM 59. BÖLÜM ÖZETİ YAYINDA

Masum dizisi 59. Bölüm özeti ve fragmanı ekranlara geldi. Masum’un 59. Bölümünde Büyükanne konaktaki işleyişe müdahale edecek. Kokila’ya Rashi’nin, Hetal’a Gopi’nin sorumluluğunu verecek. Büyükannenin bu değişikliği neden yaptığı anlaşılamayacak ancak bu durumdan en çok şikayet eden yine Rashi olacak.

MASUM 20 MAYIS ÖZETİ GELDİ

Masum dizisi 20 Mayıs 2020 Çarşamba özeti ekranlardaki yerini aldı. Büyük bir ilgiyle takip edilen dizinin son bölümünde Kokila ise Rashi’nin arasında başlayıp tüm konağı saracak gerilim izlenecek. Kanal 7 televizyon ekranlarında aralıksız olarak yayınını sürdüren dizinin 20 Mayıs 2020 bölümü saat 16.10’da başlayacak.

Masum dizisi oyuncuları Gopi ve Rashi'nin gerçek hayat öyküleri