Masum yeni bölüm özeti fragmanı olan 301. Bölüm tanıtımı yayına girdi. Masum 17 Ocak 2021 Pazar fragmanı Kanal 7’nin ve Hint yapımının sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Son bölümü heyecanla beklenen dizinin 301. Bölümünde Rada, Urmila’nın ölmediğini anladıktan sonra Modi ailesine karşı büyük öfke duyacak. Onların canını yakmak ve isteklerini kabul ettirmek için Gopi’nin kızlarını kaçırıp bir yerde saklayan Rada, daha sonra Modi evine gelerek tüm gerçeği bildiğini söyleyecek. Kendisine oynanan oyunu çözdüğünü söyleyen Rada, Mira ve Vidya’yı kaçırdığını, şartlarının yerine getirilmemesi durumunda ise onlara zarar vereceğini söyleyecek. Rada, Jigar ve Paridi’nin eve geri dönmesini isteyecek. Bu isteği hemen yerine getirmeye çalışan Ahem, ikiliyi uzun süre arayacak. Jigar ve Paridi daha sonra Modi evine dönecekler. Rada, yanında getirdiği boşanma kağıtlarını onlara verip imzalamalarını isteyecek. Paridi bu isteğe bir süre direnecek ancak Gopi’nin gözyaşlarına dayanamayacak ve imzalamaya karar verecek.

Masum yeni bölüm özeti fragmanı izle 301. Bölüm

Masum yeni bölüm özeti fragmanı olan 301. Bölüm tanıtımı yayına girdi. Dizinin 301. Bölümünde Rada, Modi ailesinin canını acıtmak için Mira ile Vidya’yı kaçıracak. Rada’nın çocuklarına zarar vermesinden korkan Ahem ve Gopi’nin onları geri alıp alamayacağı sorusu ise 301. Bölümde yanıt bulacak.

Masum 17 Ocak 2021 Pazar özeti fragmanı izle Kanal 7

Masum 17 Ocak 2021 Pazar özeti fragmanı olan son bölüm tanıtım videosu Kanal 7 tarafından paylaşıma açıldı. Dizinin yeni bölümüne Rada’nın kötülüğü damga vuracak. Gopi’nin kızlarını kaçırıp tehditler savuran Rada, Jigar’a sahip olabilmek için önce Paridi’yi aradan çıkarmaya çalışacak.

Masum dizisi Gopi kimdir, gerçek adı ne, son hali, dini nedir?