Survivor 2020’nin yeni bölüm fragmanı olan Survivor 73. Bölüm fragmanı yayına girdi. Dominik’te işler karışacak. Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasının yayınlanan son bölümünde Dokunulmazlık Oyunu oynandı ve Gönüllüler Takımı 10’a 4 büyük bir farkla Ünlüler Takımı’nı yendi. Oyunun ardından Ada Konseyi toplandı ve Ünlüler Takımı’ndan bir ismin eleme adayı olması için oylar verildi. Oyların verilmesinin hemen öncesinde Acun Ilıcalı yarışmacılara bir sürpriz yaptı ve yarışmacıların annelerinden gelen videoları yayınladı. Yarışmacılar annelerinden gelen görüntülü mesajları izlerken gözyaşlarına hakim olamadı. Survivor son bölüm fragmanı olan Survivor 11 Mayıs 2020 Pazartesi izleyiciler ile buluştu. Surviror’ın son bölümünde oyunu kaybeden Ünlüler Takımı’nda bir ismin eleme adayı olması için oylar verildi. Ersin Korkut oylamada Mert Öcal’ı yazdı. Mert ve Sercan Yıldırım oylamada Elif Yıldırım Gören’i yazarken, Elif ise Mert’i yazdı. Oyların verilmesinin ardından Acun Ilıcalı oyları açıkladı ve Ünlüler Takımı’nın ilk eleme adayı Mert Öcal oldu. Survivor heyecanı TV8 ekranlarında yeni bölümü ile devam edecek.

Survivor Mert kaç yaşında, kimdir, ne iş yapıyor? Survivor Mert’in boyu kaç cm, nereli, mesleği, yaş, oynadığı diziler

SURVİVOR 73. BÖLÜM FRAGMANI – SURVİVOR YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Survivor 2020’nin yeni bölüm fragmanı olan Survivor 73. Bölüm fragmanı yayına girdi. Fragmanda Evrim Keklik ile Berkan Karabulut’un arasındaki gerginliğin daha da arttığı, konuya Yasin’in de dahil olduğu görülüyor. Eleme adayı olan Ünlüler Takımı yarışmacısı Mert Öcal ise takım arkadaşlarını sinsilikle suçluyor.

survivor 2020 yeni bölüm fragmanı

Survivor Evrim ne iş yapıyor, mesleği nedir? Survivor Evrim’in boyu kaç, Evrim Keklik evli mi, nereli?

SURVİVOR 11 MAYIS 2020 PAZARTESİ FRAGMANI YAYINDA

Survivor son bölüm fragmanı olan Survivor 11 Mayıs 2020 Pazartesi fragmanı yayınlandı. Survivor’ın yeni bölümünde büyük ödülü oynanacak ve kazanan takım 70’ler partisine katılacak. Kazanan takım için aynı zamanda bir de dünyaca ünlü bir ekip tarafından sirk şovu yapılacak. Kıyasıya bir mücadele bu akşam saat 20.00’den sonra yarışma severler ile buluşacak.