TV8’in sevilen yarışma programı Survivor’ın yeni bölüm fragmanı olan Survivor 79. Bölüm fragmanı yayına girdi. Survivor’ın yayınlanan son bölümünde Gönüllüler Takımı ile Ünlüler Takımı karşı karşıya geldi ve parkurları Gönüllüler Takımı kazandı. Daha sonra Ada Konseyi toplandı ve Acun Ilıcalı, Ersin Korkut’un gidişini hatırlatarak, Ersin’in gidişinin Ünlüler Takımı için büyük bir kayıp olduğunu dile getirdi ve kırmızı takım yarışmacıları bu durumu onayladı. Survivor 2020’nin son bölüm fragmanı olan Survivor 17 Mayıs 2020 Pazar fragmanı yine büyük heyecan yarattı. Sevilen yarışma programının son bölümünde Ada Konseyi toplandı ve potaya bir isim gitti. Aycan Yanaç’ın ve Elif Yıldırım Gören’in oyu Mert Öcal oldu. Sercan Yıldırım ise Yunus Emre Özden’i yazdı. Mert Öcal ve Yunus Emre ise Aycan’ı yazdı. Daha sonra Acun Ilıcalı oyları saydı ve haftanın ilk eleme adayları Aycan Yanaç ve Mert Öcal oldu. Her iki isim de adlarının çıkışını yorumladı ve yeni oynanacak oyunların sonucunda durumun netleşeceğini söyledi.

SURVİVOR 79. BÖLÜM FRAGMANI – SURVİVOR SON BÖLÜM FRAGMANI

Survivor 2020’nin son bölüm fragmanı olan Survivor 79. Bölüm fragmanı TV8’in sosyal medya mecralarından paylaşıma sunuldu. Yeni bölümde Dokunulmazlık Oyunu’nda Ünlüler Takımı ve Gönüllüler Takımı karşı karşıya gelecek. Yeni bölümde mavi takım ve kırmızı takım var olma savaşı verecek. Ardından ise Ada Konseyi toplanacak ve önemli gelişmeler yaşanacak.

Aycan Yanaç aslen nereli, boy kilo nedir, Survivor Aycan kimdir?

SURVİVOR 17 MAYIS PAZAR 2020 FRAGMANI YAYINDA

Survivor yeni bölüm fragmanı olan Survivor 17 Mayıs 2020 Pazar fragmanı yayına girdi. Fragmanda Aycan Yanaç ve Elif Yıldırım Gören’in son durum değerlendirmesi yaptığı görülüyor. Parkurda ise sinirler yeniden geriliyor. TV8 ekranlarının büyük bir hayran kitlesine sahip olan yarışma programı yeni bölümleri ile her gün ekrana gelmeye devam ediyor.

Survivor 2020 neden deniz kenarında değil, neden nehir kenarında oynanıyor?