Ekranların izlenme rekorları kıran yarışma programı Survivor’da heyecan giderek daha da katlanıyor. En son Mert Öcal’ın elenmesinin ardından erzak ödülünde iki takım karşı karşıya gelmişti. Survivor yeni bölüm fragmanı tanıtımı olan Survivor 83. Bölüm fragmanı TV8 tarafından paylaşıldı. Oynanan erzak oyununun ardından sembol oyunu için erkekler ve kadın yarışmacılar denge mücadelesinde yarıştılar. Mücadeleyi kadınlarda Nisa Bölükbaşı, erkeklerde ise Sadık Ardahan Uzkanbaş kazandı. Nisa ödül için Cemal Can’ı, Ardahan ise Evrim’i seçti. Survivor 2020’nin son bölüm tanıtım fragmanı olan Survivor 21 Mayıs Perşembe fragmanı yayına girdi. Tanıtımda adaların birleşmesinin ardından başlayan gerginlikte yeni bir boyuta geçildiği görülüyor.

SURVİVOR 83. BÖLÜM FRAGMANI – SURVİVOR YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Survivor 2020’nin yeni bölüm fragmanı olan Survivor 83. Bölüm fragmanı yarışma severler ile buluştu. Yeni bölüm tanıtımında Anlat Bakalım oyununun oynandığı görülüyor. Eğlenceli anlar kameraya yansırken, yarışmacıların büyük tepkisine sebep olan ödülün de ne olduğu merak konusu oldu. Ünlüler Takımı ve Gönüllüler Takımı izleyicilere keyifli anlar yaşatacak bir bölümde mücadeleyi sürdürecek.

Survivor Nisa aslen nereli? Survivor Nisa’nın annesi nereli, babası kim, mesleği ne?

SURVİVOR 21 MAYIS PERŞEMBE FRAGMANI YAYINLANDI

Survivor’ın son bölüm tanıtımı olan Survivor 21 Mayıs Perşembe fragmanı ekranlara geldi. Fragmanda adaların birleşmesinin ardından başlayan gerginliğin yeni bir boyuta taşındığı görülüyor. Berkan Karabulut kendilerini misafir gibi hissettiklerini söyleyerek tepkisini dile getiriyor. Yunus Emre Özden ise adanın sahibi gibi hareketlerde bulunuyor. TV8 ekranlarının reyting rekortmeni yarışma programı 83. Bölümü ile akşam saatlerinde televizyon ekranlarında başlayacak.

Survivor 2020 neden deniz kenarında değil, neden nehir kenarında oynanıyor?