Acun Ilıcalı’nın sunumu ile TV8 ekranlarında her gün yayınlanan Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler yarışmasında heyecan devam ediyor. Survivor Ünlüler Takımı’nda yer alan Aşkım Burçe Tunay’ın yaşamına ve biyografisine dair detayları merak eden yarışma severler, Survivor Aşkım boyu ve kilosu ne? Survivor Aşkım’ın yaşı kaç? Survivor Aşkım’ın sevgilisi kimdir? Survivor Aşkım aslen nereli? Sorularına yanıt aramaya başladı. Jimnastik sporcusu Aşkım’ın fiziksel özellikleri ve özel yaşamına dair detaylar ortaya çıktı.

SURVİVOR AŞKIM BOYU VE KİLOSU NEDİR?

Survivor Aşkım’ın boyu 1.60 cm, kilosu ise 46’dır. Türkiye Trampolin Jimnastik Şampiyonu olan Aşkım Burçe Tunay, boyu ve kilosunu avantaja çevirerek, jimnastik sporunda önemli başarılar elde etmiştir.

Survivor Elif Gören kimdir, eşi kim, Survivor Elif nereli, kaç yaşında?

SURVİVOR AŞKIM’IN YAŞI KAÇ?

Survivor Aşkım’ın yaşı 20’dir. 12 Mayıs 2000’de İstanbul’da doğan Aşkım Burçe Tunay, 2013 yılında jimnastik kategorisinde Türkiye Milli Takım Kadrosu’na katılmış ve milli forma ile yarışmalara katılmıştır.

Survivor Aycan Yanaç hayatı, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu, burcu ne?

SURVİVOR AŞKIM’IN SEVGİLİSİ KİMDİR?

Survivor Aşkım’ın sevgilisinin kim olduğuna dair bir bilgi bulunmuyor. Ünlüler Takımı iletişim ödülünü kazandığında Aşkım Burçe Tunay da sevgilisi ile iletişim kurmuştu. Aşkım Burçe Tunay’ın sevgilisinin adı bilinmiyor.

SURVİVOR AŞKIM ASLEN NERELİ?

Survivor Aşkım aslen İstanbulludur. İstanbul’da doğan ve büyüyen Aşkım Burçe Tunay, bir süre Kayseri’de yaşamış, daha sonra ailesi ile birlikte yeniden İstanbul’a taşınmıştır.

Survivor Mert Öcal kimdir, nereli, kaç yaşında, evli mi, eşi kim, boyu kaç?