Survivor heyecanı devam ederken, Ünlüler Takımı yarışmacısı Aşkım Burçe’nin hayatı, hangi burç olduğu, fiziksel özellikleri ile ailesi, memleketi ve kim olduğu merak edilmeye devam ediyor. Survivor’un en çok konuşulan isimlerinden olan Aşkım Burçe Tunay’ın doğum tarihi ve doğum günü ile mesleği ve erkek arkadaşını merak eden yarışma severler, Survivor Aşkım Burçe kim, nereli, kaç yaşında? Survivor Aşkım Burçe Tunay’ın boyu kaç cm, kilosu kaç? Sorularına yanıt arıyor. Survivor’un genel performans tablosunda 35 puan ile 13. Sırada yer alan, haftalık tabloda ise 0 puan ile 11. Sırada görünen Aşkım Burçe Tunay, mücadele azminden vazgeçmiyor ve parkurlarda tüm gücüyle yarışmaya devam ediyor. Takım arkadaşları ile de iyi geçinen Aşkım Burçe’nin yaşamı hakkında merak edilenler yanıt buldu.

SURVİVOR AŞKIM KİM?

Survivor 2020 yarışmacısı Aşkım Burçe Tunay 2000 yılında İstanbul’da dünyaya gözlerini açtı. İlkokula Kayseri’de başlayan, 4 yıl sonra ise İstanbul’a dönen Aşkım Burçe Tunay, jimnastik sporcusudur. Aynı zamanda milli sporcularımız arasında da yer alan Aşkım Burçe Tunay, milli takıma 2013 yılında girdi ve kendisini bu alanda daha da geliştirdi. Bir çok şampiyonluğu ve başarısı bulunan Aşkım Burçe Tunay, Survivor 2020 Ünlüler Takımı kadrosuna dahil oldu.

Survivor Elif Yıldırım Gören kimdir, kaç yaşında, nereli, boyu, mesleği, evli mi?

Aşkım Burçe Tunay

SURVİVOR AŞKIM NERELİ?

Survivor Aşkım İstanbullu. Çocukluğunun bir bölümü Kayseri’de geçen Aşkım’ın ailesinin nereli olduğuna dair bilgi yok. İstanbul’un Ataşehir ilçesinde ikamet eden Aşkım Burçe Tunay Boğa burcudur.

SURVİVOR AŞKIM KAÇ YAŞINDA?

2000 doğumlu olan Aşkım Burçe Tunay 20 yaşında. 2007 yılında jimnastik sporuna başlayan Aşkım Burçe Tunay Fenerbahçe futbol takımını destekliyor. 3 kız kardeşin en küçüğü olan Aşkım Burçe, ailesi ile birlikte Ailecek Şanslıyız adlı yarışma programına da katılmıştı.

Survivor Aycan Yanaç kimdir, nereli? Survivor Aycan boy kilo bilgisi, evli mi, burcu, mesleği ne?

Aşkım Burçe Tunay

SURVİVOR AŞKIM BURÇE TUNAY’IN BOYU KAÇ?

Survivor yarışmacısı Aşkım Burçe Tunay’ın boyu 160 cm’dir. Trampolin Jimnastik Şampiyonu olan ve İstanbul Akademik Jimnastik Spor Kulübü sporcusu olan Aşkım Burçe Tunay’in annesinin adı Yurdagül, ablasının adı ise Tuğçe’dir.

SURVİVOR AŞKIM BURÇE TUNAY’IN KİLOSU KAÇ?

Survivor 2020’nin dikkat çeken ismi Aşkım Burçe Tunay’ın kilosu 46’dır. Survivor’a katıldığı hafta tartıldığında 50 kilo olan Aşkım’ın geçen süre zarfında 4 kilo vererek 46 kiloya düştüğü geçtiğimiz haftalarda ortaya çıkmıştı.

Survivor Mert Öcal kimdir, nereli, boyu, kaç yaşında? Survivor Mert evli mi, sevgilisi kim, hangi dizilerde oynadı?

Aşkım Burçe Tunay