Survivor 2020’nin sessiz ama derinden ilerleyen şampiyon adayı Barış Murat Yağcı’nın biyografisi, kim, nereli ve kaç yaşında olduğu ile memleketi, mesleği, boyu, evli olup olmadığı, ne iş yaptığı ve oynadığı diziler merak ediliyor. Survivor Barış kimdir, aslen nereli, yaş kaç? Survivor Barış’ın boyu kaç cm, evli mi, mesleği, ne iş yapıyor, dizileri ne? Sorularına yanıt aranıyor. Survivor genel puan sıralamasında ikinci sırada olan ve birebir mücadelelerin 72’sini kazanıp 44’ünü kaybeden Barış Murat Yağcı, şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyor. Sessiz yapısı ile dikkat çeken ve diğer yarışmacılarla çok fazla diyaloğa girmeyen Barış Murat Yağcı, parkurlara ve yarışmaya adapte olmaya devam ediyor. Survivor’ın en güçlü isimlerinden olan Barış Murat Yağcı’nın yaşamına dair detaylar ortaya çıktı.

SURVİVOR BARIŞ KİMDİR?

Survivor 2020 Gönüllüler Takımı yarışmacısı Barış Murat Yağcı 21 Ocak 1991 İzmir doğumlu. İzmirspor ve Efes Pilsen Spor Kulübü’nde 8 yıl basketbol oynayan ve sakatlığı sebebiyle basketbolu bırakmak zorunda kalan Barış Murat Yağcı, Anadolu Üniversitesi Spor Yönetimi bölümünde eğitimine devam ediyor. Modellik ve oyunculuk kariyerine ağırlık veren ve dizilerde rol alan Barış Murat Yağcı, Survivor 2020’de yarışını sürdürüyor.

Survivor Aycan Yanaç hayatı, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu, burcu ne?

SURVİVOR BARIŞ ASLEN NERELİ?

Survivor 2020 yarışmacısı Barış aslen İzmir Çeşmelidir. Çeşme’nin Alaçatı Mahallesi’nde doğup büyüyen Barış Murat Yağcı’nın babası Selanik göçmeni, annesi ise Frankfurt doğumludur.

SURVİVOR BARIŞ’IN YAŞ KAÇ?

Survivor Gönüllüler Takımı’nda yarışan Barış’ın yaşı 29’dur. Yağmur adında kız kardeşi olan Barış’ın öz babası Alaçatı’da yaşıyor.

SURVİVOR BARIŞ’IN BOYU KAÇ CM?

Survivor’da yarışan Barış’ın boyu 192 cm’dir. Survivor’da 91 kiloya kadar düşen Barış Milano’nda gastronomi eğitimi de almıştır.

Survivor Mert Öcal kimdir, nereli, kaç yaşında, evli mi, eşi kim, boyu kaç?

SURVİVOR BARIŞ EVLİ Mİ?

Survivor 2020’de yarışan Barış Murat Yağcı evli değildir. Daha önce evlenmeyen Barış Murat Yağcı’nın adı magazin basınında İrem Derici ve Alman model Brenda Patea ile anılmıştı.

SURVİVOR BARIŞ NE İŞ YAPIYOR?

Survivor Gönüllüler Takımı yarışmacısı Barış modellik ve oyunculuk işi yapıyor. Best Model Of Turkey’e de katılıp birinci olan Barış Murat Yağcı Kova burcudur.

SURVİVOR BARIŞ’IN DİZİLERİ NE?

Survivor yarışmacısı Barış Murat Yağcı’nın dizileri arasında Kocamın Ailesi, Kiralık Aşk (Eymen) ve Şevkat Yerimdar (Bora) dizileri var.

Survivor Nisa Bölükbaşı kimdir, nereli, kaç yaşında, mesleği, boyu kaç?