Survivor 2020’ye Ünlüler Takımı’nda başlayıp Gönüllüler Takımı’nda devam eden Barış Murat Yağcı’nın kim ve aslen nereli olduğu, memleketi, boy ve kilosu ile kaç yaşında ve hangi burç olduğu, mesleği soruları yanıt arıyor. Survivor Barış’ın boyu kaç cm? Survivor Barış kimdir? Survivor Barış nereli? Survivor Barış’ın yaş kaç? Survivor Barış’ın burcu ne? Survivor Barış ne iş yapıyor? Sorularına cevap bulundu. Survivor genel performans tablosunda yüzde 59.31 başarı oranı ile ikinci sırada yer alan ve şu ana kadar 67 oyun kazanıp 39 oyun kaybeden, haftalık performansta da üçüncü sırada yer alan ve yarışmanın en sessiz ismi olmasına rağmen en çok konuşulan yarışmacısı olan Barış Murat Yağcı’nın hayatı ortaya çıktı. İlk haftalar takım arkadaşları ile büyük tartışmalar yaşayan Barış Murat Yağcı, son haftalarda daha az tartışma yaşıyor ve oyunlara odaklanıyor. Barış Murat Yağcı’nın yaşamına dair ayrıntılar haberimizde cevap buluyor.

SURVİVOR BARIŞ KİMDİR?

Survivor 2020 yarışmacısı Barış Murat Yağcı 1991 yılında İzmir’in Çeşme ilçesine bağlı turistik Alaçatı Mahallesi’nde dünyaya gözlerini açtı. İzmir’de büyüyen ve Bahçeşehir Üniversitesi’nde Uluslararası İlişkiler okuyan Barış Murat Yağcı, Anadolu Üniversitesi Spor Yönetimi bölümünde eğitimini sürdürüyor. İzmirspor ve Efes Pilsen Spor Kulübü’nde (Anadolu Efes) 8 yıl basketbol oynayan Barış Murat Yağcı, Best Model Of Turkey yarışmasında da birinci seçilmişti.

Survivor Aycan Yanaç hayatı, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu, burcu ne?

Barış Murat Yağcı

SURVİVOR BARIŞ NERELİ?

Survivor 2020’de yarışan Barış Murat Yağcı Çeşme İzmirlidir. Barış’ın annesi Almanya Frankfurt doğumlu, babası ise Yunanistan göçmenidir. Barış’ın annesi ve babası ayrılmış. Barış’ın babası Alaçatı’da yaşıyor.

SURVİVOR BARIŞ’IN YAŞ KAÇ?

Survivor 2020 yarışmacısı Barış Murat Yağcı’nın yaşı 29’dur. Yağmur adında bir kız kardeşi olan Barış Murat Yağcı, parkurlardaki galibiyetlerini kız kardeşine armağan ediyor.

Survivor Mert Öcal kimdir, nereli, kaç yaşında, evli mi, eşi kim, boyu kaç?

Barış Murat Yağcı

SURVİVOR BARIŞ’IN BOYU KAÇ CM?

Survivor Gönüllüler Takımı’nda yarışı sürdüren Barış Murat Yağcı’nın boyu 192 cm’dir. Avrupa ülkelerinde modellik yapan Barış Murat Yağcı Survivor’da 91 kiloya düştü.

SURVİVOR BARIŞ’IN BURCU NE?

21 Ocak doğumlu olan Survivor Barış’ın burcu Kova’dır.

Survivor 2020 neden deniz kenarında değil, Survivor neden okyanus kenarında / kıyısında, sahilde değil?

Barış Murat Yağcı

SURVİVOR BARIŞ NE İŞ YAPIYOR?

Survivor Gönüllüler Takımı yarışmacısı Barış Murat Yağcı oyunculuk ve modellik işi yapıyor. Birçok dizide rol alan Barış Murat Yağcı, bir çok spor branşı ile de yakından ilgileniyor.