Survivor heyecanı TV8 ekranlarında devam ederken, yarışmanın en iyi performansla ve pozitif enerjiyle yarışan ismi Berkan Karabulut’un hayatı ve biyografisi araştırılmaya devam ediyor. Survivor yarışmacısı Berkan Karabulut’un kim ve aslen nereli olduğu, memleketi, yaşı, boyu, kaç kilo olduğu ve sevgilisi Lale hakkında detaylı bilgi edinmeye çalışan yarışma severler, Survivor Berkan kimdir? Survivor Berkan Karabulut nereli? Survivor Berkan kaç yaşında? Survivor Berkan’ın boyu kaç? Survivor Berkan’ın sevgilisi Lale kim? Sorularına yanıt aramı sürdürüyor. Survivor’ın genel ve haftalık puan tablosunda birinci sırada olan, takım arkadaşlarına yaptığı motive edici konuşmalarla dikkat çeken Berkan Karabulut’un merak edilenleri haberimizde yanıt buluyor.

SURVİVOR BERKAN KİMDİR?

Survivor 2020’de Gönüllüler Takımı’nda yarışan Berkan Karabulut 1994 İstanbul doğumludur. Çocukluk yaşlarından itibaren sporla iç içe olan Berkan Karabulut futbol ve basketbol oynadı. Üniversite yıllarında fitness sporu ile tanışan ve bir tanıdığı ile spor stüdyosu açan Berkan Karabulut, daha sonra abisi ile spor salonu açtı ve çalışmalarına burada devam ediyor. Survivor 2020 yarışmacı kadrosuna katılan Berkan Karabulut’un, yarışmanın favori şampiyonluk adayları arasında olduğu konuşuluyor.

Survivor Aycan Yanaç kimdir, nereli? Survivor Aycan boy kilo bilgisi, evli mi, burcu, mesleği ne?

Berkan Karabulut

SURVİVOR BERKAN KARABULUT NERELİ?

Survivor 2020 Gönüllüler Takımı yarışmacısı Berkan Karabulut İstanbullu, ailesi ise aslen Yugoslav göçmenidir. Berkan, ailenin 3 çocuğundan biridir.

SURVİVOR BERKAN KAÇ YAŞINDA?

23 Eylül 1994 doğumlu olan Survivor Berkan Karabulut 26 yaşında. 81 kilo olan Berkan Karabulut’un burcu terazidir.

Survivor Mert kaç yaşında, nereli? Survivor Mert kimdir, boyu kaç cm? Mert Öcal’ın burcu nedir?

Berkan Karabulut

SURVİVOR BERKAN’IN BOYU KAÇ?

Survivor 2020 yarışmacısı Berkan Karabulut’un boyu 193 cm’dir. Vücut geliştirme sporu ile de ilgilenen Berkan Karabulut, pozitif enerjisi ile alkış topluyor.

SURVİVOR BERKAN’IN SEVGİLİSİ LALE ONUK KİM?

Survivor Berkan’ın sevgilisi Lale Onuk’tur. Sosyal medya hesaplarında Lale Zuzanna Onuk adını kullanıyor. Berkan’ın ve sevgilisinin sosyal medya sayfalarında birlikte çekildikleri pozlar yer alıyor.

Survivor Nisa’nın boyu kaç, burcu nedir, ne iş yapıyor? Nisa Bölükbaşı’nın yaşı kaç, ailesi aslen nereli?

Berkan Karabulut