Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler yarışması tüm heyecanı ile devam ediyor. Gönüllüler Takımı yarışmacılarından olan Berkan Karabulut’un hayatı, kim olduğu, yaşı, ne iş yaptığı ve tuttuğu takım merak ediliyor. Survivor’ın genel ve haftalık puan sıralamasında birinci olan, eleme adayı olmasına rağmen parkurlardaki başarısı ile alkış toplamaya devam eden Berkan Karabulut’un yaşamına dair detayları öğrenmeye çalışan yarışma severler, Survivor Berkan kimdir? Survivor Berkan kaç yaşında? Survivor Berkan’ın mesleği ne, ne iş yapıyor? Survivor Berkan hangi takımlı? Sorularına yanıt arıyor. Berkan Karabulut hakkında bilinenler ve önemli notlar haberimizde yer alıyor.

SURVİVOR BERKAN KİMDİR?

Survivor 2020 yarışmacısı Berkan Karabulut 23 Eylül 1994 İstanbul doğumludur. Kişisel eğitimci, fitness ve spor eğitmeni olan Berkan Karabulut, çocukluk yıllarında birçok farklı okulda eğitim gördü ve üniversite yıllarında fitness eğitmenliğine başladı. Vücut geliştirme sporu da yapan Berkan Karabulut, Survivor 2020’de yarışıyor.

Survivor Barış kimdir, nereli, yaşı kaç? Survivor Barış’ın boyu, burcu ne, ne iş yapıyor?

Berkan Karabulut

SURVİVOR BERKAN KAÇ YAŞINDA?

Survivor’da yarışan Berkan Karabulut 26 yaşında. Survivor’ın en başarılı yarışmacılarından olan ve Acun Ilıcalı’nın da sık sık tebrik ettiği Berkan Karabulut, şampiyonluk yolunda ilerleyişini sürdürüyor.

SURVİVOR BERKAN NE İŞ YAPIYOR, MESLEĞİ NE?

Survivor Berkan spor eğitmenliği ve fitness eğitmenliği işi yapıyor. Survivor Berkan’ın mesleği kişisel eğitmenliktir. 193 cm boyunda ve 81 kilo olan Berkan Karabulut, profesyonel olarak futbol ve basketbol da oynadı.

Survivor Aycan kaç yaşında, nereli, kimdir, boyu kaç? Survivor Aycan Yanaç hangi burç, ne iş yapıyor?

Berkan Karabulut