Ünlü oyuncu Ersin Korkut, Survivor 2020’nin en renkli yarışmacılarından biri olarak Ünlüler Takımı’nda yarışıyor. Survivor’da bu kadar kalıcı olacağı tahmin edilemeyen ve performansı ile alkış toplayan Ersin Korkut’un hayatı ve geçmişine dair detaylar araştırılmaya devam ediyor. Survivor Ersin kimdir? Survivor Ersin kaç yaşında? Survivor Ersin Korkut’un boyu kaç cm? Sorularına yanıt arayan izleyiciler, Yılmaz Erdoğan’ın kuzeni olan Ersin Korkut’un kim olduğuna, yaşına ve boyuna dair detayları öğrenmeye çalışıyor. “Doktor bu ne” repliği ile hafızalarda yer edinen Ersin Korkut’un mesleği ve yaşamı haberimizde yer alıyor.

SURVİVOR ERSİN KİMDİR?

8 Kasım 1997’de Hakkari’de doğan Ersin Korkut, Survivor Ünlüler Takımı’nda yarışıyor. Hakkari’de taksi şoförlüğü yapan, daha sonra İstanbul’da bir pizzacıda bulaşık yıkayan Ersin Korkut, kuzeni Yılmaz Erdoğan’ın iş teklif etmesinin ardından BKM’de çalışmaya başladı. Bana Bir Şeyhler Oluyor adlı oyunda kendisine uygun bir rol görerek Yılmaz Erdoğan’dan ricada bulunan Ersin Korkut, oyunculuğa adım attı ve bir çok tiyatro oyununda, sinema filminde ve reklamda rol aldı.

SURVİVOR BERKAN KİMDİR, NERELİ, BOYU KAÇ?

SURVİVOR ERSİN KAÇ YAŞINDA?

Survivor 2020’de yarışan Ersin Korkut 43 yaşında. Canlandırdığı rollerdeki ilginç şivesi ve rol aldığı reklamdaki “Doktor Bu Ne” repliği ile tanınan Ersin Korkut, Çok Güzel Hareketler Bunlar adlı televizyon programında canlandırdığı tiplemeler ile de büyük beğeni topladı.

SURVİVOR AYCAN YANAÇ KİMDİR, NERELİ, AYCAN'IN BOY VE KİLO BİLGİSİ

SURVİVOR ERSİN KORKUT’UN BOYU KAÇ CM?

Survivor’da yarışan Ersin Korkut’un boyu 1.69 cm’dir. Akrep burcu olan Ersin Korkut, Survivor’a başladığında 65 kiloda iken, şu an 55 kiloda yarışmaya devam etmektedir. Ersin Korkut evli değil.