Survivor yarışması tüm hızıyla devam ediyor. Survivor yarışmacılarından Evrim Keklik, bu akşam voleybol maçında sahne alacak. Daha önce Fenerbahçe ve Galatasaray'da voleybol oynadığı bilinen Evrim Keklik'in oynanacak voleybol maçına damga vurması bekleniyor. Yarışmanın başlamasına kısa bir süre kala, Survivor Evrim'in kim ve nereli olduğu, yaşı, boyu, kilosu ve mesleği araştırılıyor. Survivor yarışmacısı Evrim Keklik'le ilgili detaylara, haberimizden ulaşabilirsiniz.

SURVİVOR EVRİM KİMDİR?

Survivor yarışmacılarından Evrim Keklik, küçük yaşta voleybola merak sardı. Fenerbahçe'de uzun süre voleybol oynayan Evrim Keklik, daha sonra taraftarı olduğu Galatasaray'a transfer oldu. Galatasaray'da geçirdiği 1 yılın ardından Konya Ereğli Belediyesi forması giymeye başladı. Kariyerini Konya'da sürdürürken sakatlanan Evrim, voleybol kariyerine nokta koymak zorunda kaldı. Ankara Gazi Üniversitesi'nde eğitim gören Survivor Evrim, şimdilerde eğitmen olarak görev yapıyor.

SURVİVOR EVRİM KAÇ YAŞINDA

Survivor yarışmacısı Evrim 1991 yılında doğdu ve 29 yaşındadır.

Survivor Barış’ın boyu kaç cm? Survivor Barış hangi burç? Barış Murat Yağcı’nın hayatı ve dizileri

SURVİVOR EVRİM BOYU

Survivor Evrim'in 1,67 boyunda olduğu kaydediliyor.

Survivor Evrim kimdir? Kaç yaşında, boyu, kilosu, mesleği, nereli

SURVİVOR EVRİM KİLOSU

Survivor yarışmasına 74 kilo olarak başlayan Evrim, yarışma süresince 63 kiloya kadar düştü.

Survivor Nisa kaç yaşında, kimdir, aslen nereli, boyu kaç? Survivor Nisa Bölükbaşı mesleği, ne iş yapıyor?

SURVİVOR EVRİM MESLEĞİ

Survivor Evrim, yüzme antrenörlüğü yapıyor. Voleybol oynarken yaşadığı sakatlık nedeniyle voleybola veda eden Evrim, artık yüzme öğretiyor.

SURVİVOR EVRİM NERELİ

Survivor yarışmacılarından Evrim, İstanbul'da doğdu. Evrim'in aslen nereli olduğuna dair herhangi bir bilgi ise bulunmuyor. Evrim'in ailesinin doğum yeri de bilinmiyor.