Survivor Gönüllüler Takımı yarışmacısı Evrim Keklik’in kim ve aslen nereli olduğu, memleketi, yaşı, boyu, ne iş yaptığı ve ne öğretmeni olduğu araştırılıyor. Survivor Evrim kimdir? Survivor Evrim nereli? Survivor Evrim kaç yaşında? Survivor Evrim’in boyu kaç? Survivor Evrim ne iş yapıyor, mesleği nedir? Sorularına cevap aranıyor. Survivor 2020 puan sıralamasında yüzde 54.01 başarı ortalaması ile dördüncü olan Evrim Keklik, birebir mücadelelerin 75’ini kazanıp 64’ünü kaybetti. Yarışmanın en istikrarlı isimlerinden olan ve takım arkadaşları ile zaman zaman büyük tartışmalar yaşayan Evrim Keklik’in yaşamına dair detaylar ortaya çıktı. Gönüllüler Takımı kadrosunda yer alan ve yarışmanın en çok konuşulan isimlerinden olan Evrim Keklik’in hayatı haberimizde yer alıyor.

SURVİVOR EVRİM KİMDİR?

Survivor 2020 yarışmacısı Evrim Keklik 1991 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Ataşehir ilçesinde ailesi ile birlikte yaşayan Evrim’in bir de kız kardeşi var. İlkokul 2. Sınıfta Fenerbahçe Spor Kulübü’nde voleybola başlayan ve 10 yıl boyunca voleybol oynayan Evrim Keklik, Galatasaray ve Konya Ereğli Belediyes Voleybol Takımı’nda da oynadı. Daha sonra sakatlık yaşayan Evrim Keklik, Ankara Gazi Üniversitesi BESYO bölümünde eğitim aldı ve 3. Kademe yüzme antrenörü olarak mezun oldu. Survivor 2020 kadrosuna katılan Evrim Keklik, yarışmanın en çok konuşulan isimleri arasında yer alıyor.

Survivor Aycan kim, kaç yaşında, boyu kaç, aslen nereli, kaç kilo? Survivor Aycan Yanaç ne iş yapıyor?

Evrim Keklik

SURVİVOR EVRİM NERELİ?

Survivor’da yarışan Evrim Keklik Çankırılıdır. Bir tarafı da Ankaralı olan Evrim Keklik’in babası Hayrettin Keklik’in Çankırı Bayramören ilçesi Karakuzu Köyü’nde muhtarlık yaptığı biliniyor.

SURVİVOR EVRİM KAÇ YAŞINDA?

1991 doğumlu olan Survivor Evrim Keklik 29 yaşında. ATV ekranlarında yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster adlı yarışma programına da katılan Evrim Keklik, yarışmadan 30 bin TL ile ayrılmıştı.

Survivor Berkan ne iş yapıyor, mesleği ne, Berkan Karabulut’un boyu kaç, burcu ne?

Evrim Keklik

SURVİVOR EVRİM’İN BOYU KAÇ?

Survivor 2020’de Gönüllüler Takımı’nda yarışan Evrim Keklik’in boyu 175 cm’dir. Galatasaray taraftarı olan Evrim Keklik sualtı hokeyi de oynuyor.

SURVİVOR EVRİM’İN MESLEĞİ NEDİR, NE İŞ YAPIYOR?

Survivor Evrim’in mesleği yüzme antrenörlüğüdür. Son 1 yıldır sualtı hokeyi ile de ilgilenen Evrim Keklik antrenörlük işi yapıyor.

Survivor 2020 neden deniz kenarında değil, Survivor neden okyanus kenarında / kıyısında, sahilde değil?

Evrim Keklik