Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler yarışması TV8 ekranlarında devam ediyor. Gönüllüler Takımı’nın sessiz yarışmacıları arasında yer alan Gizem Birdan’ın hayatı ve ne iş yaptığı merak ediliyor. Survivor Gizem Birdan kimdir? Survivor Gizem ne iş yapıyor? Survivor Gizem Birdan’ın mesleği nedir? Sorularına yanıt aranıyor. 5 Ağustos 1992’de İstanbul’da doğan ve 28 yaşında olan Gizem Birdan’ın hayatı hakkında merak edilenler haberimizde cevap buluyor.

SURVİVOR GİZEM KİMDİR?

10 yaşında Bakırköy Spor Kulübü’nde basketbola başlayan Survivor 2020 yarışmacısı Gizem Birdan, 24 yaşına kadar basketbol oynadı. Liseyi İstanbul’da tamamlayan, daha sonra Bursa Büyükşehir Belediyesi’nde 1 yıl oynayan Gizem Birdan İstanbul Aydın Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesini burslu olarak kazandı ve aldığı eğitimler ile kariyerini oyunculuktan yana geliştirdi.

SURVİVOR CEMAL CAN KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, BOYU KAÇ?

SURVİVOR GİZEM BİRDAN NE İŞ YAPIYOR, MESLEĞİ NE?

Survivor’da yarışan Gizem Birdan’ın mesleği oyunculuktur. Survivor’a geldiğinde 60 kilo olan, şimdi ise 58 kiloda yarışmaya devam eden Gizem Birdan, Kocamın Ailesi adlı dizide 30 bölüm oynadı. Tiyatro çalışmalarına da aynı zamanda devam eden ve birçok oyunda sahneye çıkan Gizem Birdan, Şahin Tepesi adlı dizide ve bir çok reklam projesinde de yer aldı.