Survivor 2021 yarışmacısı Hanzade Ofluoğlu’nun hayatı merak ediliyor. Survivor Hanzade Ofluoğlu kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu kaç, mesleği, burcu ne? Sorularının yanıtları araştırılıyor. Takım arkadaşlarına geçmişte önemli sağlık sorunları yaşadığını anlatan yarışmacı, obsesif kompülsif bozukluk tedavisi gördü. Bu hastalığı ileri derecede yaşayan ve ağır geçiren yarışmacı, bu süreçte hiçbir yere oturamadığını, dokunamadığını, dışarı dahi çıkmakta zorlandığını dile getirmişti.

Evden tek başına markete bile gidemediğini, hatta insanların yanından bile geçemediğini kaydeden yarışmacı, 2016 yılında hastalandığını ve 2,5 yıl tedavi gördüğünü, 1 yıl boyunca evden bile çıkmadığını dile getirmişti. Survivor Gönüllüler Takımı kadrosunda yarışan Hanzade Ofluoğlu, üniversite aşkı olan Saygun Ofluoğlu ile 2010 yılında evlendi. 10 yıldır evli olan yarışmacının 2 köpeği var. Spor yapmayı ve hayvanları çok seven yarışmacı, Survivor 2021 performansından dolayı eleştirilerin odağı olmuştu.

Survivor Hanzade Ofluoğlu kimdir?

Survivor 2021 yarışmacısı Hanzade Ofluoğlu 1988 İzmir doğumludur. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İzmir’de tamamladı. İstanbul Koç Üniversitesi İşletme Fakültesi’nden mezun oldu. Mezuniyetinin ardından 5 yıl Acun Medya’da sunucu olarak çalıştı. Üniversite eğitiminin bitmesinin hemen ardından Acun Ilıcalı’nın sunduğu Var Mısın Yok Musun yarışmasına başvurdu. Çekimler devam ederken Acun Medya’yı yakından tanıma fırsatı buldu. Yarışmanın sonlarına doğru Acun Ilıcalı’dan beklemediği bir iş teklifi aldı ve hayali olan medya sektöründe çalışmaya başladı. Survivor başta olmak üzere birçok programda sunuculuk yaptı. Yok Böyle Dans programını sundu. O Ses Türkiye programında görev aldı.

survivor panorama melisa emirbayer sevgilisi kim boyu kaç

Survivor Hanzade Ofluoğlu nereli?

Survivor yarışmacısı Hanzade Ofluoğlu aslen İzmirlidir. İzmir’de doğup büyüyen yarışmacı yaşamını İstanbul’da sürdürmektedir.

Survivor Hanzade Ofluoğlu kaç yaşında?

1988 doğumlu olan Survivor 2021 yarışmacısı Hanzade Ofluoğlu 33 yaşındadır. Sporun hayatında büyük bir yer kazandığını kaydeden yarışmacı, 3 yıldır takım sporu olarak flagfootball oynadığını dile getirdi.

Survivor Hanzade Ofluoğlu boyu kaç?

Survivor 2021 yarışmacısı Hanzade Ofluoğlu’nun boyu 1.70 cm’dir. Yarışmacı, Survivor 2021’e katıldığında 54 kiloydu.

survivor panorama damla can sevgilisi kim boyu kaç nereli

Survivor Hanzade Ofluoğlu burcu ne?

Survivor 2021 yarışmacısı Hanzade Ofluoğlu’nun burcu Kovadır.

Survivor Hanzade Ofluoğlu mesleği ne iş yapıyor?

Survivor 2021 Gönüllüler Takımı yarışmacısı Hanzade Ofluoğlu’nun mesleği sunuculuktur. Hanzade Ofluoğlu uzun yıllar medya sektörü işi yaptı. Son yıllarda ise meslekten uzaklaştı ve çalışmıyor.

survivor panorama gökhan özdemir kaç yaşında evli mi eşi kim