Kanal 7 ekranlarında günlük yayınlanan Hint yapımlarından olan Tatlı Bela dizisi 78. Bölümü ile yayında olacak. Tatlı Bela 78. Bölüm fragmanı özeti olan 14 Nisan Çarşamba tanıtımı Kanal 7’nin ve Hint dizisinin sosyal medya hesaplarından paylaşıma açıldı. Dizinin merakla beklenen 78. Bölümünde Asta ve Slok, yaşadıkları şehirden ayrılıp Mumbai’de yeni bir hayat kurmak için terminale gidecekler. Anjali ise bu süreçte Asta ile konuşacak. İkilinin kendisine ait kimlik kazanmalarının daha iyi sonuçlar doğuracağını düşünüp dua etmeyi sürdürecek. Varad ve Sojal ise ikilinin kaldığı otele gidecek ve otel yetkilisi ile konuşup onların resimlerini gösterecek ve nerede olduklarını soracak. Otel yetkilisi ise ikilinin otele olan borçları olduğunu ve gittiklerini dile getirecek. Varad bu duruma üzülüp adama parasını verecek.

Tatlı Bela yeni bölüm fragmanı özeti ekranlara geldi. Dizinin yeni bölümünde Sojal, Asta ile telefonda konuşacak ve ona nerede olduğunu soracak. Asta yerini söylemeyecek ancak Sojal arkadan gelen seslerden onların terminalde olduğunu anlayacak. Varad ve Sojal birlikte terminale gidecekler.

Tatlı Bela 78. Bölüm fragmanı özeti 14 Nisan Çarşamba

Tatlı Bela dizisi 78. Bölüm fragmanı özeti olan 14 Nisan Çarşamba tanıtımı yayına girdi. Dizinin son bölümünde Sojal ve Varad, Asta ile Slok’u durdurmayacak ve ikili otobüsle yola çıkacak. Daha sonra eve dönecekler ve Niranjan’ın onları beklediğini görecekler. Niranjan Slok’u göremeyince Varad’a dert yanmaya başlayacak.

Tatlı Bela yeni bölüm fragmanı özeti Kanal 7

Tatlı Bela Hint dizisi yeni bölüm fragmanı özeti Kanal 7 tarafından paylaşıma açıldı. Dizinin 78. Bölümünde Kalindi ile Advut, Anjali’yi görmeye huzur evine gidecekler. Anjali onlara Asta ile Slok’un Mumbai’ye gittiğini söyleyecek.

emanet dizisi nerede çekiliyor