Hint dizisi Tatlı Bela yeni bölüm fragmanı özeti olan 10 Nisan Cumartesi tanıtımı Kanal 7’nin ve Hint yapımının sosyal medya hesapları aracılığı ile paylaşıma açıldı ve dizi severlerin beğenisine sunuldu. Dizinin heyecanla beklenen 74. Bölümünde Sheetal Dabholkar’in canlandırdığı Jyoti karakteri, kızı için aldığı hediyelere bakarken yanına Ankit Modgil’in canlandırdığı Siddarth karakteri gelecek. “Vay be, kızımız için ne kadar çok şey almışsın böyle” sözlerine karşı Jyoti, “Evet, bütün ihtiyaçları alayım dedim” cevabını verecek.

Tatlı Bela 74. Bölüm fragmanı özeti ekranlardaki yerini aldı. Dizinin 74. Bölümünde Siddarth, kızı için alınan hediyeleri incelemeye başlayacak. Daha sonra Siddarth, Jyoti’ye “Peki, kaynana ile gelin bugün tartışmadı mı yani. Ev bugün çok sessiz de, nasıl oldu, ben annemi iyi tanırım, hayatta susmaz, karımın canını sıkacak bir şeyler söyler” diyecek. Jyoti ise “Aslına bakarsan Siddarth, verdiğin fikir işe yaradı” sözlerinin ardından Siddarth’a sarılacak ve “teşekkür ederim Siddarth, beni hep dinledin, bana hep destek oldun, beni hep çok iyi anladın” diyecek.

Tatlı Bela yeni bölüm fragmanı özeti 10 Nisan Cumartesi

Tatlı Bela dizisi yeni bölüm fragmanı özeti olan 10 Nisan Cumartesi tanıtımı dizi severlerle buluştu. Orijinal adı Iss Pyar Ko Kya Naam Doon Ek Baar Phir olan dizi romantik ve dram türleri ile ekranlara taşınıyor. Hindistan’da 20’şer dakikalık bölümleri ile 542 bölüm yayınlanan dizi ülkemizde 133. Bölümde final yapacak.

Tatlı Bela 74. Bölüm fragmanı özeti Kanal 7

Tatlı Bela dizisi 74. Bölüm fragmanı özeti Kanal 7 tarafından paylaşıma sunuldu. Bir Garip Aşk dizisinin devamı olarak ekranlara taşınan yapım Hot Star India tarafından çekildi. Dizi 2013 ile 2015 yılları arasında gösterime girdi.

halil ibrahim ceyhan (yaman kırımlı)