TRT 1’in evde kal sloganı ile yayınlanan ve “Ev Hayat Dolu” kuşağında ekranlara gelen Zinde Kal programını kimin sunduğu merak konusu oldu. Zinde Kal program sunucusu kimdir, TRT 1 Zinde Kal programını kim sunuyor? Diyetisyen Aslı Saraç kimdir? Sorularının yanıtı bulundu. Salgın sürecinde fazla kilolarından şikayet edenlerin kurtarıcı programı olan Zinde Kal programı TRT 1 ekranlarının bilgilendirici ve sağlıklı programları arasında yer aldı. Zinde Kal programını sunan Aslı Saraç’ın yaşamına dair merak edilenler haberimizde yer alıyor.

aslı saraç

ZİNDE KAL PROGRAM SUNUCUSU KİMDİR?

Ekranların sağlık dolu programlarından olan Zinde Kal program sunucusu Aslı Saraç’tır. Diyetisyen ve emzirme danışmanı olan, obezite ve metabolik cerrahi diyetisyeni olan Aslı Saraç beslenme uzmanıdır.

TRT 1 ZİNDE KAL PROGRAMINI KİM SUNUYOR?

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Zinde Kal programını 1 spor hocası, fizyoterapist ile birlikte Diyetisyen Aslı Saraç sunuyor. Diyetisyen Sıla Saraç, beslenme konusunda önemli bilgiler veriyor. İzleyenlere sağlıklı beslenme alışkanlığı ve bilinci kazandırmaya çalışan Sıla Saraç büyük ilgiyle izleniyor.

dr. ayça kaya haftada 5 kilo verdiren diyet listesi

DİYETİSYEN SILA SARAÇ KİMDİR?

dr. ayça kaya kliniği nerede muayene ücreti ne kadar