Ünlü sanatçı Cem Adrian'ın hayatı ve biyografi bilgileri merak ediliyor. Cem Adrian kimdir, Cem Adrian aslen nereli, Cem Adrian evli mi, Cem Adrian eşi sevgilisi kim, Cem Adrian burcu ne, Cem Adrian şarkıları sorularının yanıtları araştırılıyor. Doğum adı Cem Filiz olan ve Cem Adrian adını kullanan sanatçı, 30 Kasım 1980 tarihinde Edirne’de dünyaya gözlerini açtı.

Şarkıcı, söz yazarı ve besteci olarak Türkiye’de tanınan sanatçı Cem Adrian, alternatif rock, caz, blues, akapella, new wawe ve elektronika olarak bilinen müzik tarzlarında sanatını icra ediyor. Ünlü sanatçı Cem Adrian kimdir nerelidir, evli mi, eşi kim, sevgilisi kim, hangi burç, biyografisi, gerçek adı ne ve şarkıları sorularının yanıtları ve Cem Adrian'a dair merak edilenler haberimizde voredbet yer alıyor.

Zuhal Olcay aslen nereli burcu ne çocuğu var mı eşi kimdir oynadığı filmleri ve tv dizileri Zuhal Olcay aslen nereli burcu ne çocuğu var mı eşi kimdir oynadığı filmleri ve tv dizileri

Cem Adrian kimdir hayatı biyografisi

2004 yılından günümüze müzik dünyasının bilinen isimleri arasında yer alan Cem Adrian, Boşnak bir ailenin 2. çocuğu olarak dünyaya geldi. Sanatçının babası esnaf, annesi ise ev hanımıdır. Edirne’nin antik adı olan Hadrianoupolis’ten esinlenip Adrian soyadını kullanmaya başlayan sanatçının gerçek adı Cem Filiz'dir. Cem Adrian, müziğe ilgisini ortaokula gittiği süreçte keşfetti ve ilk müzikal çalışmalarına Edirne’de başladı. Edirne’de yerel bir radyoda 6 yıl boyunca çalışan, hem sunuculuk hem de yayın yönetmenliği yapan Adrian, 2004 yılında İstanbul’da falcı olarak çalıştığı bir mekanda ünlü sanatçı Demet Sağıroğlu ile tanıştı ve hayatı bu tanışma ile değişti.

Funda Arar aslen nereli boyu kaç burcu ne Funda Arar evli mi eşi kim albümleri Funda Arar aslen nereli boyu kaç burcu ne Funda Arar evli mi eşi kim albümleri

Cem Adrian aslen nereli?

Cem Adrian aslen Edirnelidir. Edirne'de doğup büyüyen sanatçı, yaşamını İstanbul'da sürdürmektedir. Demet Sağıroğlu ile tanıştıktan sonra ünlü piyanist Fazıl Say’a bir deneme kaydı gönderen Adrian, hayatının dönüm noktasına ulaştı. Verdiği bir röportajda, İstanbul’da yaşadığı sırada hiç parasının olmadığını ve para kazanmak zorunda olduğunu kaydeden Cem Adrian, bulabildiği tek işin falcılık olduğunu, falcılık yaptığı sırada Demet Sağıroğlu’nun geldiğini kaydetti. Onunla konuştuğunu ve aslında faldan anlamadığını, müzisyen olduğunu, para kazanmak için çalıştığını ve ona demo vermek istediğini söyleyen Adrian, Sağıroğlu’nun tamam dediğini, daha sonra ise dinleyip beğendiğini, hatta Fazıl Say’a da dinlettiğini ve Say’ın kendisini aradığını anlatıyor.

Gülben Ergen aslen nereli memleketi neresi boyu kaç hangi burç eşi kim dizileri hayatı albümleri Gülben Ergen aslen nereli memleketi neresi boyu kaç hangi burç eşi kim dizileri hayatı albümleri

Cem Adrian evli mi eşi sevgilisi kim?

Cem Adrian evli değildir. Cem Adrian'ın sevgilisinin kim olduğuna dair bir bilgi bulunmuyor. Özel hayatı ile ilgili bilgi paylaşmayan sanatçı, müzikal kariyerine devam ediyor. Bir dönem Edirne’de radyoculuk yapan ve daha sonra İstanbul’a taşınan sanatçı, Fazıl Say’ın daveti ile Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi’nde 2 yıl boyunca öğrencilik yapmıştır. Burada ses tellerinin olağan ölçülerden çok uzun olduğunu öğrenen sanatçı, bunun hiç de gurur duyulacak bir şey olmadığını, aslında biyolojik bir bozukluk olduğunu, kendisine bahşedilen, belki de dezavantaja dönüşebilecek bir şey olduğunu ancak kendisinin bunu avantaja dönüştürdüğünü dile getiriyor.

Öykü Gürman aslen nereli evli mi eşi kim boyu kaç burcu ne oynadığı tv dizileri ve filmleri Öykü Gürman aslen nereli evli mi eşi kim boyu kaç burcu ne oynadığı tv dizileri ve filmleri

Cem Adrian burcu ne?

30 Kasım doğumlu olan Cem Adrian'ın burcu Yaydır. 2002 yılında Mystica adını taşıyan bir müzik grubunda yer alan ve grubun solistliğini yapan Cem Adrian, 2005 yılında ilk albümü olan Ben Bu Şarkıyı Sana Yazdım’ı yayınladı. İkinci albümü olan Aşk Bu Gece Şehri Terk Etti ise 2006 yılında çıktı. Bu albümde ünlü isimler de Adrian’a eşlik ettiler. Daha sonra konserlere başlayan sanatçı, Türkiye’nin farklı noktalarında konserler verdi. 2008 yılında üçüncü albümünü çıkaran Adrian, sonraki yıllarda yeni albümlerle müzikal kariyerini sürdürdü. Her yeni albümle ve söylediği unutulmaz şarkılarla büyük bir hayran kitlesine sahip olan sanatçı, albümlerinde ünlü sanatçılarla düet yapmayı sürdürdü. Cem Adrian sevilen şarkıları ile hayranlarını mest etmeye voredbet giriş devam ediyor.

Şarkıcı Berkay Şahin boyu kaç aslen nereli burcu ne hangi takımlı evli mi eşi kim? Şarkıcı Berkay Şahin boyu kaç aslen nereli burcu ne hangi takımlı evli mi eşi kim?

Cem Adrian şarkıları

Çıkardığı albümlerde yer alan şarkıların söz ve müziklerini kendisi yazan sanatçı Cem Adrian, milyonlarca dinlenen şarkıları ile müzik piyasalarının en çok talep gören isimleri arasında bulunuyor. Kendisine verilen müzik ödüllerini kabul etmeyen, birçok sivil toplum kuruluşunu destekleyen ve toplum yararına ücretsiz konserler de veren sanatçı, stüdyo albümleri, remiks ve canlı albümleri, EP’leri ve Single’ları ile adından söz ettirmeye devam ediyor.

Şarkıcı Linet aslen nereli evli mi eşi kim boyu kaç biyografisi eski hali şarkıları Şarkıcı Linet aslen nereli evli mi eşi kim boyu kaç biyografisi eski hali şarkıları