Televizyon ekranlarında ve dijital platformlarda sinemaseverler ile buluşmaya devam eden Rambo Son Kan (Rambo: Last Blood) filminin çekim ve yayın detayları araştırılıyor. Rambo Son Kan filmi nerede çekildi, Rambo Son Kan filmi nerede çekildi, Rambo Son Kan filmi konusu ne, Rambo Son Kan filmi zaman çekildi, Rambo Son Kan filmi oyuncu kadrosu karakterleri kim? sorularının yanıtları ortaya çıktı. Rambo serisinin son filmi olan Rambo Son Kan filminin oyuncu kadrosunda Sylvester Stallone, Paz Vega, Sergio Peris-Mencheta, Adriana Barraza, Yvette Monreal, Genie Kim, Joaquín Cosío ve Oscar Jaenada rol alıyor.

Rambo Son Kan filminin yönetmen koltuğunda Adrian Grünberg oturuyor. Filmin senaryosunu Matt Cirulnick ile birlikte Sylvester Stallone birlikte yazdı. Filmin yapımcıları arasında Avi Lerner, Kevin King Templeton, Yariv Lerner ve Les Weldon var. Millennium Media ve Balboa Productions tarafından aksiyon ve gerilim türünde çekilen film 89 dakika sürüyor. Rambo Son Kan filminin çekildiği yer, çekim yeri, nerede çekilmiştir, hangi ülkede çekildi, kaç yılında çekildi, oyuncu kadrosu isimleri nedir sorularının yanıtları ve filme dair merak edilen tüm ayrıntılar haberimizde betcasper yer alıyor.

Zor Ölüm Ölmek İçin Güzel Bir Gün nerede çekildi hangi kanalda oynuyor konusu oyuncu kadrosu Zor Ölüm Ölmek İçin Güzel Bir Gün nerede çekildi hangi kanalda oynuyor konusu oyuncu kadrosu

Rambo Son Kan filmi ne zaman çekildi?

Rambo Son Kan filmi 2019 yılında çekildi. Filmin çekimlerine 2018 yılında başlandı ve çekimler 2019 yılında tamamlandı. Film 20 Eylül 2019 tarihinde Amerika’da vizyona girdi. 50 milyon dolar bütçeyle çekilen film 91,5 milyon hasılat elde etti. Rambo 4 filminin devamı olarak çekilen ve orijinal adı Rambo: Last Blood olan Rambo Son Kan filminde Rambo, Meksikalı uyuşturucu karteli tarafından kaçırılan ve fuhuşa zorlanan evlatlık kızını kurtarmak için Meksika'ya gidiyor.

Rambo Son Kan filmi nerede çekildi?

Rambo Son Kan filmi Bulgaristan’da çekildi. Ana çekimler 2018 yılında Bulgaristan’da başladı. Filmin bazı sahneleri için Kanarya Adaları’nda ve İspanya’da çekim setleri kuruldu. Ana çekimler 2018’de tamamlandı. Ek çekimler ise 2019 yılının Mayıs ayında yapıldı. Cannes 2019'da Stallone, beşinci film başarılı olursa Rambo'yu canlandırmaya devam edeceğini söyledi. Filmin yönetmeni Adrian Grünberg, Rambo: Last Blood'un film serisini bitireceğini umarak "konuyu kapattığını" söyledi.

Rambo Son Kan filmi konusu ne?

Rambo Son Kan filminde, bulabildiği her yerde gündelik iş bulmaya çalışan ve hayatını idame ettirmeye çalışan Rambo, beladan uzak durmaya çabalamaktadır. Ancak günün birinde arkadaşı ve emlak müdürü Maria'dan aldığı haber bu durumu değiştirir. Maria'nın torunu bir parti için Meksika sınırını geçtikten sonra kaybolmuştur. Bu yüzden John, gençleri bulmak için sınırın güneyini dolaşır. Bu görev, Rambo'nun bir insan kaçakçılığı çetesini ortaya çıkarmasıyla birlikte oldukça tehlikeli bir hal betcasper giriş alır.

Hızlı ve Öfkeli 8 nerede çekildi hangi kanalda oynuyor kaç yılında çekildi oyuncu kadrosu Hızlı ve Öfkeli 8 nerede çekildi hangi kanalda oynuyor kaç yılında çekildi oyuncu kadrosu

Rambo Son Kan filmi oyuncu kadrosu karakterleri

  • Sylvester Stallone: John J. Rambo
  • Paz Vega: Carmen Delgado
  • Sergio Peris-Mencheta: Hugo Martinez
  • Adriana Barraza: Maria Beltran
  • Yvette Monreal: Gabrielle
  • Genie Kim: Yenah Han
  • Joaquín Cosío
  • Óscar Jaenada: Victor Martinez
  • Louis Mandylor: Sheriff
  • Sheila Shah: Alejandra
  • Díana Bermudez: Juanita

Cehennem filmi nerede çekildi ne zaman çekildi hangi kanalda oynuyor konusu oyuncu kadrosu Cehennem filmi nerede çekildi ne zaman çekildi hangi kanalda oynuyor konusu oyuncu kadrosu