Buca Cezaevi'nin kaldırılması için harekete geçildi. Buca Belediyesi olağan meclis toplantısında Buca Cezaevinin kaldırılması konusunu görüştü. Mecliste yer alan tüm partiler, cezaevinin kaldırılması için seferber olunması çağrısı yaptı.

Buca Cezaevi'nin kaldırılması için partiler bir oldu

MECLİSTE PARTİLER BİR OLDU

Ak Parti Meclis Üyesi Ziya Aksu, yaptığı açıklamada cezaevinin kaldırılması için işbirliğine hazır olduklarını ifade etti. Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç ise bu sözlerden dolayı teşekkür etti. Konuyla ilgili konuşan Başkan Kılıç, Buca Cezaevi'nin bir an önce kaldırılmasını istediklerini belirtti. Kılıç, konuyu gündeme getiren İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya'ya da konunun takipçisi olmasından dolayı teşekkür etti. Kılıç, bundan sonra da Buca'nın gelişimi için katkı sağlayacak olan milletvekili, bakan ve bürokratlara teşekkürlerini sundu.

Buca Cezaevi'nin kaldırılması için partiler bir oldu

CEZAEVİNİ KALDIRMAK BELEDİYE YETKİSİNDE DEĞİL

Cezaevinin kaldırılmasının belediye yetkisinde olmadığını söyleyen Erhan Kılıç, gerekirse bir komisyon kurulup meclise gidilebileceğini ifade etti. Başkan Kılıç, Buca Cezaevi'nin kaldırılması için hep beraber mücadele vermeleri gerektiğini kaydetti.

Buca Cezaevi'nin kaldırılması için partiler bir oldu