Ünlü komedyen Cem Yılmaz İzmir'e geliyor... Geçtiğimiz günlerde İzmir ormanına yaptığı bağışla İzmirlilerin gönlünü kazanan isim, Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu'nda sahneye çıkacak. Cem Yılmaz'ın gösterisiyle ilgili tüm detaylar da belli oldu. Cem Yılmaz İzmir gösterisi bilet fiyatlarına, gösterinin ne zaman ve nerede olduğuna, haberimizden ulaşabilirsiniz. İşte detaylar...

CEM YILMAZ İZMİR GÖSTERİSİ

Ünlü komedyen, 23-24-26 ve 27 Eylül 2019 tarihlerinde İzmir'de sahneye çıkacak. İzmir Kültür Park Açıkhava Tiyatrosu'nda düzenlenecek gösteriler, saat 21.15'te başlayacak. Biletler, biletix'ten satın alınabilecek.

Cem Yılmaz İzmir gösterisi ne zaman? Bilet fiyatları belli oldu

CEM YILMAZ İZMİR GÖSTERİSİ BİLET FİYATLARI

Biletix, resmi internet sitesinden yaptığı açıklama ile Cem Yılmaz İzmir gösterisinin bilet fiyatlarını da duyurdu. Buna göre biletler, 83 TL ile 249 TL arasında değişecek. Bilet fiyatları şu şekilde:

  • 1. Kategori - 249.75 TL
  • 2. Kategori - 194.25 TL 
  • 3. Kategori - 166.50 TL 
  • 4. Kategori - 138.75 TL 
  • 5. Kategori - 111.00 TL 
  • 6. Kategori - 83.25 TL 
Cem Yılmaz İzmir gösterisi ne zaman? Bilet fiyatları belli oldu

BİLETİX'TEN UYARI

Biletix, başlamasına kısa bir süre kalan Cem Yılmaz İzmir gösterisi öncesi uyarılarda bulundu. Yapılan açıklamada gösteri sırasında kayıt yapılmasının yasak olduğu belirtilirken 14 yaş üstü her kişinin bilete tabi olduğu ve 14 yaşından küçüklerin gösteri alanına alınmayacağı ifade edildi. Gösteri biletlerinin biletix'te tükenmesi halinde, az sayıda biletin Fuar Açıkhava Gişe'den satışa çıkarılacağı kaydedildi.