İzmir’in Konak ilçesinde sabah saatlerinde trafik kazası meydana geldi. Çöp kamyonu ile otomobilin çarpıştığı kaza sonucunda otomobilde bulunan 2 kişi hayatını kaybetti, çöp kamyonunda bulunanlar ise yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

KONAK’TA TRAFİK KAZASI: 2 ÖLÜ, 2 YARALI

Konak Şair Eşref Bulvarı üzerinde sabah saatlerinde meydana gelen kazada, iddialara göre, Vedat Toka idaresindeki 35 TGR 87 plakalı otomobil, bulvarda süratle giderken, Dr. Mustafa Enver Bey Caddesi’nde karşı şeride geçmeye çalışan Raşit B.’nin sürdüğü Konak Belediyesi’ne ait çöp kamyonuna çarptı. Çevredeki vatandaşların emniyet birimlerine ve sağlık ekiplerine olayı bildirmesi ile kısa sürede olay yerine kısa sürede sağlık ekipleri intikal etti.

Konak Trafik Kazası 2019

OTOMOBİL ÇÖP KAMYONUNA ÇARPTI

Sağlık ekipleri, otomobili kullanan Vedat Toka ve yanında bulunan, kimliği belirlenemeyen kişinin hayatını kaybettiğini belirledi. Çöp kamyonunda bulunan 2 Konak Belediyesi çalışanının da yaralandığı ve yaralıların çevredeki hastanelere kaldırıldığı bildirildi. Emniyet birimleri kaza mahallinde çevre güvenliği alırken, vatandaşlar korku dolu gözlerle gelişmeleri takip etti. Otomobil sürücüsü Vedat Toka’nın ve yanında bulunan, kimliği belirlenemeyen kişinin İzmir Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldığı ve emniyet birimlerinin olayla ilgili soruşturma başlattığı kaydedildi.

OTOMOBİLİN HIZI KAMERALARA YANSIDI

2 kişinin yaşamını yitirdiği kaza ile ilgili yeni görüntülere ulaşıldı. Konak Şair Eşref Bulvarı’nda meydana gelen kazanın görüntülerinde, Vedat Toka idaresindeki otomobilin, karşı şeride geçmeye çalışan çöp kamyonuna süratle giderken çarptığı kameralara yansıdı.

Konak Trafik Kazası 2019