İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenecek olan müzik dinletileri Kültürpark Üretici Pazarı ile Kadifekale Pagos Üretici Pazarı’nda ve Tarihi Kemeraltı Çarşısı’nda yapılacak. “Sanat Kültürpark’ta”, “Sanat Kemeraltı’nda” ve “Sanat Pagos’ta” adları ile düzenlenecek olan müzik dinletilerinde Türk Sanat Müziği’nden gitar performanslarına, Pandomim gösterilerinden Türk Halk Müziği konserine, saksafon dinletisinden Salsa dans gösterisine farklı müzik ve dans etkinlikleri yapılacak. Ücretsiz olarak yapılacak etkinliklerin tarihleri ve saatleri açıklandı.

SANAT KÜLTÜRPARK’TA

İzmir Büyükşehir Belediyesi Çarşamba günleri açılan Kültürpark Üretici Pazarı’nı gezen misafirlerine müzik dinletisi keyfi yaşatacak. 17 Haziran 2020’de saat 10.00’da gitar performansı, saat 12.00’de ise pop orkestrası sahne alacak. 24 Haziran 2020 tarihinde saat 10.00’da İBB Trio dinletisi, saat 12.00’de Burcu Karadağ Konseri ile sokak oyunu ve pandomim gösterisi olacak. Tüm etkinlikler ücretsiz olacak.

SANAT KEMERALTI’NDA

Tarihi Kemeraltı Çarşısı’nda “sanat her yerde” sloganı ile ücretsiz etkinlikler düzenlenmeye devam ediyor. 19 Haziran 2020 tarihinde saat 12.30’da Abacıoğlu Hanı’nda şiir dinletisi, saat 17.00’de İBB önünde Saksafon Dinletisi, saat 18.00’de Hükümet Konağı yanında Agora Minör Konseri olacak. 26 Haziran’da saat 17.00’de İBB THM Konseri Havra Sokağı yanında, İBB Gitar Performansı ise İBB önünde yapılacak. Saat 18.00’de Kemeraltı’nın girişinde Canlı Heykel şovu, İzmir Tarih’te Salsa dans gösterisi olacak.

SANAT KADİFEKALE PAGOS’TA

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Cumartesi günleri Kadifekale Pagos Üretici Pazarı’na gelen misafirler için müzik dinletileri ve etkinlikler düzenlenmeye devam ediyor. 20 Haziran 2020’de animatör ve palyaço şovları olacak ve saat 12.00’de İBB Pop Orkestrası Konseri yapılacak. 27 Haziran’da ise saat 12.00’de İBB THM Konseri, Pandomim ve Yöresel Halk Oyunları etkinlikleri yapılacak.