İzmir Kültürpark Açıkhava konserleri 3 Ekim’de Zeynep Bastık konseri ile devam edecek. Perşembe günü saat 21.00’de sahne alacak sanatçı, en sevilen şarkıları İzmirliler için seslendirecek.

ZEYNEP BASTIK KONSERİ BİLET FİYATLARI

İzmir Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’nda yapılan Açıkhava konserleri birbirinden ünlü isimleri ağırlamaya devam ediyor. 3 Ekim Perşembe günü Açıkhava konserlerinin konuğu, son yılların popüler isimleri arasında yer alan ve yayınladığı şarkılar milyonlarca kişi tarafından izlenen Zeynep Bastık olacak. İzmirli hayranları ile Kültürpark’da buluşacak olan sanatçı, saat 21.00’de sahneye çıkacak. Zeynep Bastık İzmir Konseri bilet fiyatları ve kategorileri ise şöyle;

  • Protokol Biletleri: 224 TL
  • 1. Kategori: 190,50 TL (Biletler tükendi)
  • 2. Kategori: 168 TL
  • 3. Kategori: 134,50 TL
  • 4. Kategori: 112 TL (Biletler tükendi)
  • 5. Kategori: 89,75 TL
  • 6. Kategori: 78,50 TL (Biletler tükendi)
Zeynep Bastık

KÜLTÜRPARK AÇIKHAVA KONSERLERİ

Zeynep Bastık İzmir konserine 6 yaşından küçük olan çocukların alınmayacağı, 6 yaş üstü çocuklara ise bilet alınması gerektiği bilgisi paylaşıldı. Konsere katılacak olanların bilet çıktısını yanlarında bulundurması ve Kültürpark girişinde ibraz etmesi gerekiyor. Ayrıca konser alanına kayıt cihazlarının, kamera ve fotoğraf makinesinin de sokulması yasak. Zeynep Bastık konserinin bir diğer yasağında ise, dışarıdan yiyecek ve içecek getirilmesine izin verilmiyor.

Zeynep Bastık

ZEYNEP BASTIK KİMDİR?

1991 doğumlu olan Zeynep Bastık, müzikle iç içe bir yaşam sürdü. Zeynep Bastık’ın anneannesi THM sanatçısı Kamuran Gurbet, dedesi bağlama sanatçısı Erol Atılgan, teyzesi ise konservatuar öğretim görevlisi Eylem Atılgan Derçin’dir. İlköğrenimini ve liseyi İzmir’de tamamlayan Zeynep Bastık, Anadolu Ateşi grubunda da yer aldı. Müzik, dans ve tiyatro üçgeninde sanatın içinde yer alan Bastık, özel bir tiyatroda oyunculuk dersleri de alarak çeşitli tiyatro oyunlarında oynadı. İzmir’de Jackpot cover grubu ile tanışan ve profesyonel müzik yaşamına adım atan Bastık, İzmir, Eskişehir ve Bursa’da sahneye çıkarak şarkı söylemeye başladı. 3 yıl Murat Dalkılıç’ın vokalistliğini yapan Bastık, ilk single’ını 2014 yılında çıkardı. Bazı televizyon dizilerinde de rol alan Zeynep Bastık, Ezhel’in “Felaket” adlı şarkısına yaptığı cover ile büyük kitleler tarafından tanındı ve yakından takip edilen sanatçılar arasına girdi.

Zeynep Bastık

ZEYNEP BASTIK KONSERİ NEREDE, SAAT KAÇTA?

  • Konser adı: Zeynep Bastık İzmir Konseri
  • Konser tarihi ve saati: 3 Ekim 2019 Perşembe / 21.00
  • Konser yeri: Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu / Konak